Tid
24. maj 2018 kl. 16.30 - 25. maj 2018 kl. 01.00
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
1.500,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
2.800,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Årets vindere 2018

Vinderne af FDIH's e-handelspris 2018 blev fundet torsdag den 24. maj 2018. På siden her kan du downloade video-materiale i presse- og web-formater, samt læse juryens ord om vinderne .

Har I spørgsmål til materialet, er I velkomne til at kontakte Søren Willemoes på swp@fdih.dk

Materialet er produceret af Livehouse ApS, - kontakt Martin Elsborg på tlf. 8184 8184 eller mail: martin@livehouseeurope.com

 

Stemnings-video fra aftenen

Se videoen fra aftenen 

Guldvinderen: nemlig.com

Hvad juryen sagde:

Årets guldvinder har efterhånden flere år på bagen, men er stadig både sulten og frisk. Væksten buldrer af sted, og der bliver konstant præsenteret nye lækre produkter og løsninger, som gør dagligdagen lettere for forbrugerne.

Juryen roser årets guldvinder for at turde tage en chance og sætte strøm til en branche, der er præget af benhård konkurrence.

Med tiden er årets guldvinder blevet en magtfaktor i dansk detailhandel, der takket være visioner, innovative tekniske løsninger og en imponerende logistik både inspirerer kunder og konkurrenter.

Vinderen af Guldprisen 2018: nemlig.com 

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Årets E-ner: Daniel Johannesen - Watery.dk

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Brugernes Favorit: Kids-world

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning under 50 mio. kr.: Goodiebox

Hvad juryen sagde: 

Goodiebox er ifølge juryen et skoleeksempel på, hvordan en digital virksomhed skal drives. Den unge virksomhed har godt fat i den svære målgruppe, kundeservicen er i top og konceptet er skalerbart. Juryen roser også Goodiebox for at bruge kundedialog og data til at skabe egne produkter, der knytter kunderne tættere til virksomheden. Virksomheden er kort sagt fyldt med gode sager og en fortjent vinder af en E-handelspris.

Mediedownload

Virsomhedsdownload

Bedste B2C-virksomhed med online omsætning over 50 mio. kr.: nemlig.com

Hvad juryens sagde:

nemlig.com har med mod og visioner sat strøm til den danske dagligvarebranche og krydrer flot vækst med glade kunder. Juryen roser nemlig.com for at levere en digital oplevelse med personaliserede sortimenter, indkøbslister og opskrifter, der inspirerer forbrugerne til at handle i  en dagligvarebutik, som aldrig lukker. Nemlig.com gør kort sagt dagligdagen nemmere for forbrugerne, og derfor kan den digitale dagligvaregigant nu putte en E-handelspris i kurven.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste B2B-virksomhed: Danfoss

Hvad juryen sagde: 

Danfoss har ifølge juryen skabt en helt unik platform, der lader B2B-kunderne vælge mellem 600,000 varenumre og sammensætte over 100 mio. vare-kombinationer. Løsningen er uhyre kompleks og indebærer blandt andet 4 ERP-systemer og 28 sprog. Den tekniske innovation og ikke mindst udførelsen fik jurymedlemmerne til at klappe i hænderne og tabe kæben. Derfor er det fuldt fortjent, at Danfoss løfter prisen som Årets Bedste B2B-virksomhed.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste App: Easypark

Hvad juryen sagde: 

Easypark har med en enkel og elegant app gjort sig selv uundværlig for bilister, der ikke vil bøvle med parkering og betaling. Virksomheden imponerer juryen med flot vækst, en super kundeservice og tekniske løsninger, der kan give virksomheden en global førerposition og skabe succes på udenlandske parkeringspladser.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste omni-channel-virksomhed: Brødrene Dahl

Hvad juryen sagde:

Brødrene Dahl har igen hævet barren for, hvordan danske virksomheder kan bruge data. Virksomhedens strategiske og visionære brug af data og nye teknologier skaber en personlig og gennemtænkt oplevelse, som sikrer nye og tilfredse kunder i en benhård branche. Brødrene Dahl er kort sagt en unik virksomhed, der imponerer juryen og inspirerer konkurrenterne. Derfor vinder de prisen som Årets Bedste Omni-channel-virksomhed.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste eksport case: Sinful

Hvad juryen sagde: 

Sinful har efter flere år med imponerede vækst i Danmark kastet sig over nye markeder. Det er -sagt på jysk – gået godt, og 45 % af omsætningen kommer allerede fra udenlandske kunder. Det skyldes ikke mindst en knivskarp strategi og teknisk snilde, der gør udrulningen af nye sites forholdsvis nem og hurtig. Juryen roser særligt Sinfuls arbejde med at udvikle egne produkter og for at bruge T-mall til at komme i seng med kineserne. Sinfuls eksporteventyr kan blive langt og lykkeligt – vi hepper og støtter med en E-handelspris.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste abonnementsløsning: Barberklingen

Hvad juryen sagde: 

Antallet af glatbarberede og tilfredse kunder hos Barberklingen vokser hver måned. Det skyldes ikke mindst de lækre produkter og den knivskarpe abonnementsløsning, som får juryen til at klappe i hænderne. Den unge virksomhed får også ros for arbejdet med private label-produkter og håndskrevne sedler, der gør abonnementsløsningen personlig. Det er skarpt! Tillykke med prisen til Barberklingen.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste e-handelscase - webbureau og andre leverandører: Venue Manager & AGF

Hvad juryen sagde: 

Venue Manager og AGF har skabt en succesfuld platform, hvor køb af oplevelser, serviceydelser og fysiske produkter spiller sammen som et ægte vinderhold. Taktikken har sikret ny viden om fanbasen, givet 12% flere tilskuere og øget salget af merchandise markant. Samtidig har det frigjort spillere på administrationsbænken, som nu nemmere kan holde styr på sponsorer og fanbase. Samspillet mellem Venue Manager og AGF er en vinder værdig, og derfor kan de tilføje en E-handelspris til pokalskabet.

 

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste nye e-handelsvirksomhed: Too Good To Go

Hvad juryen sagde: 

TooGoodToGo har med missionen om at mindske madspild skabt en international succes, der rammer tidsånden 100 %. TooGoodToGos succesopskrift består blandt andet af flotte tal, ambitiøse vækststrategier og en lovende eksport, der får jurymedlemmerne til at klappe i hænderne. Det er too good og derfor er TooGoodToGo Årets nye E-handelsvirksomhed.  

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Bedste e-handelsværktøj: Agillic

Hvad juryen sagde: 

Agillic belønnes for at have skabt en elegant og effektiv platform, som med pragmatiske og smarte løsninger gør livet lettere for virksomheder, der vil styrke den personlige kontakt med forbrugerne. Virksomhedens løsninger er ifølge juryen i international klasse, og potentialet er enormt både i Danmark og resten af verden. Det er derfor helt fortjent, at Agilic nu kan fejre en flot børsnotering med titlen som Årets Bedste E-handelsværktøj.

Mediedownload

Virksomhedsdownload

Festen er slut !
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen