Tid
24. maj 2018 kl. 16.30 - 25. maj 2018 kl. 01.00
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
1.500,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
2.800,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Brugernes Favorit 2018

Afstemningen til Brugernes Favorit 2018 er lukket.

Flere end 14.000 har STEMT! HER ER NETBUTIKKERNE MED FLEST STEMMER:

Barberklingen.dk

Shopping.coop.dk

Kids-world.dk

Nicehair.dk

Rito.dk

 

 

 

Forløbet  

Afstemningen foregår her på sitet, hvor du kan afgive en stemme til den virksomhed, som du synes, gør det bedst. Du indtaster simpelthen navnet på din favoritbutik og skriver din mail. Så har du stemt. Der kan kun stemmes én gang per e-mail adresse. Du må gerne stemme på din egen virksomhed. 

  • Den 6. april 2018 kl. 12.00 lukker vi afstemningen, og stemmerne tælles sammen. Hvis en person har stemt to gange, slettes den ene stemme.
  • Brugertest af Top 5: Er den bedste danske webshop i 2018 den, der er bedst til at engagere sine kunder eller skal der mere til? Vi får i år hjælp til at afdække hele kunderejsen på de af kunderne bedst ratede webshops, og på den måde afdække, hvilken webshop der reelt fortjener prisen som "Brugernes favorit". Derudover laver advokatpartnerselskabet Horten et juridisk tjek for at sikre, at alle regler og love overholdes.
  • Top 5 sendes videre til Wilke, der vil gennemføre et Best Practice Review på alle virksomheder i top 5 for at finde frem til de 3 netbutikker, der har bedst styr på en række standarder indenfor e-commerce. Vinderen er den virksomhed, der klarer sig bedst i den afsluttende analyse udført blandt andet med et uvildigt brugerpanel. Se grundlaget for kåringen her udført af Wilke.

 

 

Betingelser  

 Netbutikkerne må ikke præmiere deres kunder for afstemning. Der må gerne opfordres til at stemme, men altså ikke udlove nogle præmier for en stemme. 

  • Det er en enkel afstemning, hvor du indtaster navnet på den netbutik, du vil give en stemme samt din e-mail adresse. Der kan kun stemmes på danske netbutikker.
  • Hver e-mail adresse kan stemme på én netbutik uanset om netbutikken er med i konkurrencen om andre priser eller ej.
  • Flere stemmer fra samme e-mail adresse vil blive slettet i optællingen af stemmer.

 

 Afstemningen lukker fredag den 6. april 2018 kl. 12.00, hvorefter Top 5 findes og testes af et uvildigt brugerpanel hos Wilke.    

 

 

Festen er slut !
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik