Bliv partner

Konferencer med Dansk Erhverv Digital Handel

I Dansk Erhverv arbejder vi for, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Men meget af dette afhænger af, at du har lyst til at dele ud af dine resultater, dine guldkorn, din erfaring og ikke mindst dine cases.
Det er derfor vigtigt, at du tænker over, hvordan jeres løsninger og iscenesættelse af dit brand bør blive eksponering overfor jeres målgruppe. Sammen med Dansk Erhverv Digital Handel kan vi udtænke en handlingsplan, som giver dig mulighed for at skabe resultater med de dygtigste købmænd fra e-handelsbranchen og andre interesserede fra andre sektorer.

Digitale Konferencer

Dansk Erhverv Digital Handel afholder i 2021 hele 6 digitale konferencer.
Få muligheden for at deltage på eksempelvis:

  • B2B E-handel
  • SMV E-handel (nyhed)
  • Data - E-handlernes guld (nyhed)
  • Omnichannel konferencen (nyhed)
  • Logistikdagen for e-handlere 
  • E-handelskonferencen 2021

Status den 09.12.2020:
I 2021 vil der kun være mulighed for at være med som digital partner, da alle fysiske arrangementer er aflyst indtil situationen igen er til at kunne mødes.

Medlemmer af Dansk Erhverv Digital Handel deltager i vores konferencer til en favorabel pris. 

Her er der mulighed for flere forskellige typer partnerskaber. 
Priserne ligger mellem 8.000 og 50.000 kr. ekskl. moms.

(For ikke-medlemmer af Dansk Erhverv tillægges 25 % til listepriserne)

Kontakt Pernille eller Magnus for mere information omkring eksponeringsmuligheder på konferencerne.

B2B E-handel - 10. marts 2021

For kun anden gang i den lange konference-historie, sker der i 2021, at der bliver sat ekstra fokus på B2B E-handel og dette er stedet, hvor gryderne med inspiration, netværk og vidensdeling bobler og skaber det næste niveau for forretninger indenfor området. Skal du med?

Læs mere

SMV E-handel - 14. april 2021

Gå fra 30 til 300 ordrer om dagen ... Ja, hvordan? Det er her jeres løsninger og cases kommer i spil. Arbejder du med iværksættere, så er dette stedet at skalere sine kunders forretninger.

Læs mere

Data - E-handlernes guld - 28. april 2021

Data, data og data. Nørdernes paradis og hvilket ét! I Dansk Erhverv Digital Handel elsker vi den nørdede tilgang til tingene og lige i det rum skal du på scenen, hvis du også er lige så nørdet og passioneret omkring data. For hvordan kan vi udvikle data endnu bedre og hvordan skal vi bruge dem?

Læs mere

Omnichannel konferencen - 16. juni 2021

Omnichannel. Vi har godt nok snakket løs om emnet i mere end ét årti, men ikke desto mindre er det nu, at vi sammen med en partner som dig skal løfte det til et nyt niveau.

Læs mere

Logistikdagen for e-handlere - 09. september 2021

Mød alle logistiknørder fra den danske e-handelsbranche og giv din løsning særlig mulighed for eksponering. Her er der mulighed for at bringe succesfulde cases i spil.

Læs mere

E-handelskonferencen - 14. oktober 2021

En af årets største dage for e-handel i Danmark. Her mødes branchen hvert år for at blive inspireret, skabe nye forbindelser og møde nye leads. I 2021 er E-handelsbranchen endnu engang samlet - dog i form af et virtuelt event. Dagen giver unik eksponering overfor en relevant målgruppe og en direkte dialog til dygtige forretningsfolk. Hvis denne dag ikke allerede er på din digitale aktivitetskalender i 2021, så bør du allerede nu sætte den på!

Læs mere

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik