Bliv partner

Få styr på din eksponering via digitale arrangementer i 2021

Som partner på aktiviteter med Dansk Erhverv Digital Handel får du mulighed for at eksponere din virksomhed direkte til en relevant målgruppe. Vi skaber sammen med dig de bedste betingelser for at møde de rette medlemmer og løfte branchens niveau ved hjælp af jeres viden. Med dig som partner du stille dig i en unik eksponering overfor fremtidens digitale købmænd.

Vækstfesten i e-handelsbranchen fortsætter trods en verdensomspændende pandemi (Covid-19) og hos Dansk Erhverv Digital Handel er vi gået andre veje for at skabe de bedste rammebetingelser for vidensdeling indenfor branchen. Vi står klar til at tage hul på et nyt og spændende kalenderår med nye eksponeringsmuligheder for din forretning. 2021 bliver et år med fuld fokus på digitale events og derfor skal du også være indstillet på at kigge efter nye koncepter i 2021.

Dansk Erhverv Digital Handel afholder hvert år en lang række arrangementer for vores små 17.000 medlemmer, som repræsenterer hele værdikæden i e-handelsbranchen samt virksomheder indenfor turisme, oplevelser, handelsvirksomheder, life science, iværksætteri og meget mere. 

Du skal udnytte mulighederne som samarbejdspartner, hvis du:

  • Ønsker at komme i dialog med nye potentielle kunder, men også møde eksisterende kunder
  • Ønsker at sikre forretningens synlighed overfor den absolutte elite indenfor e-handelsbranchen i Danmark samt andre betydningsfulde brancher i henhold til digital forretning
  • Ønsker at bruge arrangementerne som DNA’et i forretningens markedsføring: Brug arrangementerne til at lancere nye produkter, dele viden om dine guldkorn, skabe dialog/hype omkring dine kompetencer eller sæt dig selv på scenen

Eksponeringsmulighederne i 2021’s arrangementer er mange og derfor har vi samlet vores bedste bud på, hvor du bør tænke på at eksponere din virksomhed i 2021.

Dansk Erhverv Digitale Handel afholder en række større og mindre arrangementer året rundt. 
Som samarbejdspartner vil din virksomhed blive eksponeret overfor deltagerne, og I har dermed rig mulighed for at interagere og inspirere digitalt med jeres relevante leads.  

Digitale Konferencer

Dansk Erhverv Digital Handel afholder i 2021 hele 6 virtuelle konferencer.
Få muligheden for at deltage på eksempelvis:

  • B2B E-handel
  • SMV E-handel (nyhed)
  • Data - E-handlernes guld (nyhed)
  • Omnichannel konferencen (nyhed)
  • Logistikdagen for e-handlere 
  • E-handelskonferencen 2021

Status den 09.12.2020:
I 2021 vil der kun være mulighed for at være med som digital partner, da alle fysiske arrangementer er aflyst indtil situationen igen er til at kunne mødes.

Medlemmer af Dansk Erhverv Digital Handel deltager i vores konferencer til en favorabel pris. 

Her er der mulighed for flere forskellige typer partnerskaber. 
Priserne ligger mellem 8.000 og 50.000 kr. ekskl. moms.

(For ikke-medlemmer af Dansk Erhverv tillægges 25 % til listepriserne)

Kontakt Pernille eller Magnus for mere information omkring eksponeringsmuligheder på konferencerne.

E-handelsprisen

Skab relationer og oplevelser sammen med e-handlerne til årets digitale e-handelsfest i 2021.
E-handelsprisen er en festlig årlig begivenhed, hvor de bedste virksomheder indenfor e-handel præmieres. 
Både medlemmer, som ikke-medlemmer, deltager i konkurrencen, og arrangementet har stor mediebevågenhed.

I 2020 blev arrangement også afholdt digitalt og her var opfordringen til deltagerne, at overholde alle restriktioner, men afholde små 'fester' med max. 10 ansatte - hvorefter vinderne fik besøg fra kollegaer af Dansk Erhverv Digital Handel og overrakt prisen for at have vundet. På denne dag bliver de dygtigste e-handlere hædret og vinderne skal fordeles på 12 kategorier i 2021. 

Kontakt Pernille eller Magnus for mere information omkring eksponeringsmuligheder til showet.

Webinar med Dansk Erhverv Digital Handel

I Dansk Erhverv Digital Handel har vi efter Coronakrisen valgt at fokusere endnu mere på webinarer og dette har givet nogle gode muligheder for dig og det at kunne møde sin målgruppe online. Konceptet er taget rigtig godt imod og vores anbefalinger er et webinar på ca. 1 times varighed. Vores fineste opgave er at blive ved med at dele viden ud til vores ca. 17.000 medlemmer og med dette setup kan vi komme ud til mange på én gang.

Vi kalder det en 'pakke', da der indgår mange ting i ligningen. 
Pakken koster 10.000 kr. ex moms, hvis deltagerantallet er under 80 deltagere. Ender webinaret med mere end 80 deltagere, så vil der være en ekstra omkostning på 4.000 kr. ex moms (14.000 kr. ex moms samlet). 

(For ikke-medlemmer af Dansk Erhverv tillægges 25 % til listepriserne)

Seminarer og workshops

I en mere 'normal' verden afholder Dansk Erhverv Digital Handel normalt ca. 20 seminarer/workshops årligt om aktuelle emner indenfor e-handel: strategi, business cases, organisation, varer, priser og services, lager og logistik, kundeservice, webshop, markedsføring og analyse - for bare at nævne nogle af dem.

I 2021 er situationen grundet Covid-19 en smule anderledes og derfor anbefaler vi en tæt dialog omkring et fysisk arrangement, hvis I ønsker denne del. Vi overholder myndighedernes anbefalinger og derfor er det meget vigtigt, at dette planlægges i god tid og med god afstand. Vi anbefaler dog, at I først kigger på den anden halvdel af 2021, hvis I kigger ind i et fysisk arrangement.

Et seminar/workshop varer typisk 3 timer. Deltagelse i seminarerne er gratis for alle Dansk Erhvervs medlemmer og adgang for andre til en fastsat lav pris. Det samme seminar afholdes både i København og i Jylland, hvor deltagerantallet typisk er på mellem 40-60 personer, når disse seminarer afholdes i Jylland og København.
Antallet af deltagere kan dog godt være langt højere, men antallet afhænger af, at seminaret planlægges i god tid, har spændende cases/oplægsholdere og ikke mindst en medrivende tekst om, hvad der skal ske til seminaret og hvorfor man bør deltage. 

Dansk Erhverv Digital Handel udvælger årets emner for seminarer, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en god idé, et aktuelt emne og nogle interessante cases til et seminar.

Bliv samarbejdspartner til et Dansk Erhverv seminar, og vær med til at skræddersy et spændende seminar i samarbejde med os. De to dage koster i alt 40.000 kr. ekskl. moms, hvor Dansk Erhverv Digital Handel står for al markedsføring, afholdelse, lokaler og forplejning.

Med i prisen på de 40.000 kr. ekskl. moms indgår op til 100 deltagere til 2 seminarer. 
Hvis der kommer flere deltagere, så vil der være ekstra omkostninger for forplejning. Grunden den ekstraordinære situation omkring Covid-19 så vil der være lokationer, hvor prisen vil blive højere pga. ekstra omkostninger.  

(For ikke-medlemmer af Dansk Erhverv tillægges 25 % til listepriserne)

Kontakt Pernille eller Magnus for mere information omkring eksponeringsmuligheder til showet.

Flere detaljer om samarbejdsmulighederne?

Vi tilbyder vores partnere en bred palette af serviceydelser, der sikrer, at I bliver korrekt eksponeret både før, under og efter vores arrangementer. 
Kontakt os for flere detaljer om samarbejdsmulighederne.

Kontaktpersoner hos Dansk Erhverv

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik