Tid
17. mar 2021 kl. 08.30-16.30
Sted (Se adresse)
Hermans, tivoli friheden , Aarhus C

Tilmeldingen er midlertidig lukket pga. overgangen til Dansk Erhverv. Vi åbner for tilmelding igen ultimo november.

Om talerne

Henrik Libak

Grundlægger og partner

Med en baggrund som direktør i Dansk Supermarked og over 30 års erfaring med at skabe resultater inden for bl.a. forretningsudvikling, ledelse og salg kan Henrik Libak med sit enestående kendskab til detailhandel tilbyde rådgivning og sparring til detailhandel både online og offline.
Henrik er kendt for sin entusiasme og utålmodighed, sine forhandlingsevner, sit mod til at skabe forandringer og sin evne til at skabe resultater gennem godt købmandsskab.

Julie Daugaard

Strategy Director

Julie rådgiver virksomheder ud fra bl.a. trends, forbrugerindsigter, markedsanalyser og kunderejser, som bruges i alt fra produktinnovation, butiksindretning og go-to-market strategi, og over til kommunikationsstrategi og medieplanlægning.

Rasmus Schmiegelow

CEO og medstifter

46-årige Rasmus Schmiegelow er CEO og medstifter af den danske iværksættervirksomhed Goodiebox. Rasmus er uddannet advokat og har tidligere arbejdet hos store advokatfirmaer og virksomheder i København og London (DLA piper, Mærsk og Moalem Weitemeyer Bendtsen). 

I 2012 stiftede han Goodiebox sammen med sin bedste ven gennem mere end 25 år, Nikolaj Leonhard-Hjorth. I dag sender Goodiebox hver måned en boks med skønhedsprodukter og selvforkælelse til 150.00 medlemmer i 9 europæiske lande i foråret 2020.

Martin Meelby

Martin har fuld fart på. Samtidig med etableringen af en spritny webshop i 2016 bygget på de stærke grundsten i familiefirmaet HW Hjørnet på Lyngby Hovedgade gennemførte han en HD drevet af en praktisk fremfor teoretisk tilgang. Martins forkærlighed for online salg blev tændt i Tyskland i opbygningen af XSmoke.com, som nu er på en håndfuld markeder i Europa. Det lå derfor til højrebenet at tage familiefirmaet i hjørnebutikken med ind på en digital rejse, da han vendte hjem efter blot et års vild udvikling i Tyskland.

Morten Brændgaard

Morten har en næse for forretning, som er sjældent set. I 2004 købte han sin læreplads, som havde givet ham titlen af elektriker i slutningen af 90’erne. Købet af Wiese A/S blev startskuddet, som blot 6 år senere tog Morten ud på en vild digital rejse med lampemesteren.dk. Hans store passion og evner for e-handel har sidenhen bragt 45 kompetente medarbejdere, 3 butikker, 12 webshops i 8 lande og opkøb af nordisk konkurrent med sig bare indtil foråret 2020. Selv bestyrelsen er sammensat af nøje udvalgte og kompetente profiler.

Jess Fleischer

Co-founder og CEO

Jess er uddannet produktionsingeniør fra DTU og har tidligere arbejdet som konsulent og Head of Strategy og Business Development hos eBay og DBA. I 2014 brød han ud som entreprenør og stiftede Son of a Tailor - en netbutik med fokus på bæredygtig herremode. Virksomheden har hurtigt skabt sig et navn som unik aktør på modescenen med dets bæredygtige teknologi og ”zero waste” vision.  

104 dage 5 timer 1 min 59 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik