Konference

E-handelskonferencen 2020 går virtuelt

Tid
29. okt 2020 kl. 09.00-16.30
Sted (Se adresse)
Online
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

E-handelskonferencen 2021 - se med her!

Vi glæder os til at tage imod jer til endnu en virtuel E-handelskonference. Bæredygtighed og vækst er de alt overskyggende emner der er på dagsorden i en hverdag, hvor alle prøver at finde "the new normal". Vi ses bag skærmen til et brag af en konference.

Se det spændende program for E-handelskonferencen 2021 og tilmeld dig her.

 

 

Sidste års konference:

E-handelskonferencen 2020 går virtuelt, og nøgleordet i år er ”omstilling” !

Vi har allerede omstillet os til Coronaens første konsekvenser som hjælpepakker, hjemmearbejde, videomøder og sommerferien blev for mange holdt i Danmark, så det springer vi over på konferencen. I stedet sætter vi fokus på Coronaens store forandringer i handlen, både den på nettet og i de fysiske butikker.

Nye kunder, især de ældre, har opdaget nethandel, fysiske butikker har taget salg på nettet til sig nærmest over natten, og den etablerede e-handel tester nye forretningstyper og services, som er sprunget fra fjerne fremtidsidéer til virkelighed på rekordtid.

Samtidig er der nye betalingsformer, alternative distributører og EU-regler, som giver et meget foranderligt e-handelslandskab, der kræver store investeringer, nytænkning, digitalisering af forretningsprocesser og masser af anden omstilling – lige nu!

Vi tager fat i det hele, så glæd dig til at møde Danmarks fremmeste kommercielle og digitale hjerner på landets største e-handelskonference, som i år går virtuelt. Bliv præsenteret for deres forslag og overvejelser om kunsten at tilpasse sig til post-corona virkeligheden, hvor e-handel har fået et helt nyt og interessant ”bundniveau”.

FDIH sammensætter og serverer en stærk faglig menu, og godt krydret med unikke, virtuelle muligheder for at netværke med de andre gæster, får du en dag tilsat et ordentlig drys inspiration. En dag du ganske enkelt IKKE må gå glip af.

E-handelskonferencen har længe været den største konference for dansk e- og detailhandel og bliver for 15. gang afholdt af FDIH – dog i år og for første gang virtuelt. Talerrækken spænder fra internationale eksperter over skarpe digitale købmænd til visionære ledere. Længe inden Covid-19 kom til landet, lagde vi op til et spændende topmøde på scenen imellem Salling Group og nemlig.com om det attraktive og dengang forholdsvist umodne dagligvaremarked. Med massiv fremgang for dagligvarer på nettet under nedlukningen blev 500 det magiske tal. nemlig.com ansatte 500 nye medarbejdere, og Salling Group bruger 500 mio. kr.  på digitale initiativer. Vi glæder vi os til at byde Thor og Stefan velkommen på scenen.

Vi har også inviteret den visionære Lee Peterson til at vise os fremtidens muligheder for handel. Lee vil give dig stof til eftertanke om din egen forretning, hvor selv de mest succesfulde anno 2020 kan blive udfordret af udviklingen i fremtidens forbrugere og markedet.

Netværk
På konferencen får du rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt inspireret af vores samarbejdspartnere, der sidder klar til at tale med dig på den virtuelle konference. Konferenceplatformen giver dig mulighed for både at planlægge din dag med program og møder, helt ned på minuttet, eller tage dagen ad hoc og gennemføre virtuelle møder med andre gæster og partnere, som det nu passer ind i din tid og interesser.

Behind the scenes
Er du også nysgerrig på, hvordan det så ud til årets E-handelskonference? Fedt, for vi har fået proppet en fantastisk dag ned i 45 sekunders video, som du kan se her: 


Du kan også se billeder fra dagen lige her

 

Hvad kan du tage med hjem fra konferencen?

  • Praktiske værktøjer, løsninger og inspiration til at løse de e-handelsudfordringer, som du står over for i din branche
  • Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler
  • Udvidet netværk i branchen


Hvem er konferencen for?

  • Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
  • Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
  • Personer der arbejder med e-handel i virksomheden
  • Personer der gerne vil være endnu dygtigere
EVP, Thought Leadership & Marketing
Executive Vice President, digital & e-commerce
Moderator. Chief Digital Officer
Trendforsker, foredragsholder og forfatter
Foredragsholder, forfatter og ph.d. i kunstig intelligens
Head of Industry for Retail
Partner, Strategi og e-business
Head of Strategy & Solution Director
Senior Solution Sales Executive
CDO/Direktør for E-handel & Marketing
Managing Partner
Go Autonomous
Director, Connected Retail Technology
Independent Innovation Facilitator
VP of Commercial Excellence
Regional Salgsdirektør
CEO, Partner & Senior Digital Consultant
Senior CRO Specialist
Digital udviklingschef, moderator
Eventchef, moderator

Guldpartner

Sølvpartner

Bronzepartner

Program

08.30
Gå ombord på den virtuelle platform
Tag en kop kaffe og sæt dig godt til rette bag skærmen et uforstyrret sted. Konferencen begynder kl. 9.00, hvor Niels Ralund byder velkommen. Indtil da kan du finde andre gæster, du gerne vil mødes med i løbet af dagen, finde partnere, du gerne vil blive klogere hos og skabe dit eget program ved at markere de indlæg, du gerne vil høre.
09.00
Velkommen
Niels Ralund, adm.dir., FDIH og Tim Frank Andersen, Chief Digital Officer og moderator
2020 har i den grad sat skub under dansk e-handel. Det var en historisk begivenhed, da Statsministeren på et af de mange pressemøder i marts måned opfordrede en hel dansk befolkning til at handle mere online. Det viste sig i første omgang at få stor indflydelse på dagligvarehandel, men hen af vejen også i alle andre brancher bortset fra dem, der fortsat er ramt af forsamlingsforbud og opfordringen til social distance.
09.15
Erhvervsminister Simon Kollerup
Erhvervsminister Simon Kollerup har om nogen følt corona-krisens tunge ånde i nakken som ansvarlig minister for dansk erhvervsliv. Ministeren vil give sit bud på dansk og international e-handels rammer de kommende år.
09.30
Topmøde: nemlig.com vs. Salling Group - hvem vinder forbrugerne
Thor Skov Jørgensen, Executive Vice President, digital & e-commerce, Salling Group og Stefan Plenge, Stifter og CEO, nemlig.com og Kasper Holst, CEO, IMPACT
Online dagligvarehandel tog et gigantisk kvantespring under lock down i foråret 2020. nemlig.com fremskyndede deres digitale udvikling massivt og ansatte 600 personer, og Sallling Group satte yderligere 500 mio kr. af til at udvikle deres forretning digitalt. Mad, markedsandele og millioner er på spil.

Kom helt tæt på en af de suverænt mest interessante ecom “dueller” i nyere tid, når Stefan Plenge fra nemlig.com møder Thor Jørgensen fra Salling Group i dette topmøde med Kasper Holst fra IMPACT som moderator.
10.15
30 min. pause
Fra kl. 10.45 - 14.30, vælg mellem 3 spor
Husk at rejse dig fra stolen
10.45
Hvad kræver det for at vinde i en stadig mere digitaliseret verden? (40 min. oplæg)
Thomas Terney, foredragsholder, forfatter og ph.d. i kunstig intelligens, inviteret af, PostNord
I de seneste par måneder har nogle virksomheder vækstet enormt, og andre har måttet dreje nøglen om. Kort sagt har Corona været med til at sætte yderligere turbo på digitaliseringen henimod stadig mere internethandel. Men hvad ser ud til at forme fremtidens vindere, og hvad bør du gå hjem og gøre? Thomas Terney, digital ekspert, kommer med sit bud.

Thomas Terney er inviteret af PostNord.
10.45
Expanding into new ways of doing business - the new normal (30 min. oplæg)
Dan Andersson, Head of Strategy & Solution Director, Columbus og Henrik Bak, Senior Solution Sales Executive, SAP Danmark
How have B2B companies changed their business model and expanded their customer experience set-up to address the challenges of COVID-19? And what does the future look like?
Join us to hear more and explore how to do a quick business turnaround with an example from the leading wholesale foodservice supplier in the UK which launched a new direct-to-consumer platform in just seven days to distribute food packages to UK households throughout the corona crisis.
10.45
Opnå konkurrencemæssig fordel gennem hele kunderejsen med datadrevne spil (30 min. oplæg)
Andreas Fabricius, VP of Commercial Excellence, LeadFamly
Spilmekanikker gør det muligt at indsamle data, der giver større indsigt i dine kunders ønsker og behov. Dette forbedrer segmenteringen og i sidste ende leverer det en mere personlig forbrugeroplevelse - og derigennem øget værdi for virksomheden.
11.15
Inspirerende kunderejser skabes i nye digitale partnerskaber (30 min. oplæg)
Søren Gundtoft Johansen, Director, Connected Retail Technology, Zalando
Fysisk detailhandel er formentlig på vej igennem sin største krise nogensinde. Fundamentet skal i nær fremtid forandres med digitale partnerskaber som løftestang, for at fysiske butikker kan drives, uden at ejerne skal have penge med på arbejde.

Søren deler sit syn på det europæiske detailhandelsmarked i lyset af Covid19, og hvordan sande digitale partnerskaber er essentielle for at skabe kunderejser, der inspirerer.
11.15
Elsker du e-handel, bør du også elske dine kerneprocesser (30 min. oplæg)
Bjarke Ruse Sejersen, Managing Partner, Go Autonomous
Flere og flere virksomheder har i dag en digital strategi, men ofte handler strategien primært om teknologier, kanaler og en modernisering af marketingafdelingen. Hvilke fundamentale komponenter er der i e-handel, du med fordel kan digitalisere? Og hvilke kerneprocesser bør du digitalisere f.eks. i kundeservice? Bjarke giver sit bud på hvorfor alle, store som små, bør overveje at investere i digitalisering og automatisering af virksomhedens vigtigste processer.
11.25
Forbrugertrends i lyset af Corona (40 min. oplæg)
Louise Byg Kongsholm, Trendforsker, foredragsholder og forfatter, pej gruppen
Hvorfor slog den logiske forbrugerhjerne fra i marts – og er den blevet tændt igen? Hvilke brancher har været krisens vindere og tabere? Og hvem er opstået i krisens aske? Hvilke konsekvenser har den digitale transformation? For arbejdsmarkedet, undervisningen og for handlen? Få svar på disse – og mange andre spørgsmål – på foredraget fra trendforskeren med speciale i forbrugeradfærd.
11.45
Vind jeres branche ved at centralisere jeres data, eje kunderejsen og nedlægge kanal-siloerne (30 min. oplæg)
Kasper Ebsen, CEO, Partner & Senior Digital Consultant, Kynetic og Pelle Elikofer, Regional Salgsdirektør, APSIS
Den digitale verden ændrer sig konstant. Med afsæt i en prisvindende case for DUKA A/S vil vi give dig indblik i, hvordan de på kort tid har vækstet med +20.000 nye mobilkunder i et stærkt konkurrencepræget marked. Lær hvad det kræver at lave et effektivt digitalt marketing setup anno 2021 og hvordan du ejer hele kunderejsen og aktiverer den intelligent via centraliserede data og effektive digital-marketing taktikker, hvor du dræber kanal-siloerne – og vinder markedsandele.
11.45
Ny, mere fleksibel og bæredygtig hjemmeleveringstjeneste i byerne
Andreas Hald, Adm. direktør, E-commerce & Logistics og Courier & Express og Thomas Jensen, Sales Manager, E-handel og logistik, Bring
Omstillingen de seneste måneder er gået rigtigt stærkt. Vi handler mere på nettet, flere handler for første gang, gerne lokalt og fysiske butikker er gået online - det stiller helt nye krav til convenience, modtagerstyring, bæredygtighed og levering samme dag.
Nu lanceres en helt ny, mere fleksibel og forbedret hjemmeleveringstjeneste i byerne.
12.05
Omnichannel anno 2020: Hvordan kan skandinaviske retailere og brands konkurrere mod markedspladser? (30 min. oplæg)
Kasper Holst, CEO, IMPACT
Skandinaviens største omnichannel-undersøgelse af 253 virksomheder taler sit tydelige sprog. Omnichannel-indsatsen skal forbedres! Men hvad er de største gaps mellem kundernes forventninger og virksomhedernes services? Hvad skal du investere i? Hvor i kunderejsen skal du sætte ind? Og hvad kan du lære af de bedste udenlandske omnichannel-spillere? Alt det vil Kasper Holst fortælle om.
12.35
Frokostpause
13.00
Fra franchise til omnichannel: Følg Søstrene Grenes forunderlige rejse ind i det digitale (30 min. oplæg)
Rasmus Skjøtt, Head of Omnichannel, Søstrene Grene og Lars Christensen, Partner, Strategi og e-business , Vertica
To uger inde i Corona-lockdown lancerede Søstrene Grene deres nye online commerce-løsning. Hvad der kunne synes som utrolig god timing, var i virkeligheden udtryk for en velgennemtænkt strategi, som skal tage det unikke og sanselige brandunivers digitalt i en ambitiøs omnichannel-udvikling, som kun lige er begyndt. Kom og hør tankerne bag og planerne fremadrettet om at skabe autentiske "experiences like no other".
13.00
The New Retail Mindset (30 min. oplæg)
Jacob Johansen, Independent Innovation Facilitator, grundlægger af , Radical User Centricity
I Kina og Japan er retail og ecommerce for længst smeltet sammen til det, de kalder ”New Retail”. En barrierefri og brugerorienteret model for handel, der ikke blot har skabt verdens mest sofistikerede digitale markedspladser, men også pustet nyt liv i fysisk retail.

Jacob har igennem mange år arbejdet dybt inde i maskinrummet, der hvor New Retail er udviklet, og han fortæller i sit oplæg, hvordan det ikke er de konkrete initiativer og teknologiske løsninger danske retailere og ecommerce virksomheder kan lade sig inspirere af, men snarere det mindset, der er drivkraften bag.
13.00
Proshop banker konkurrenterne og bygger Danmarks største robotlager (30 min. oplæg)
Ivan Jæger Christiansen, CEO, Proshop
Fulfillment er en meget vigtig del af værdikæden for e-handlere særligt i lyset af den internationale konkurrence. Proshop bygger nu et helt nyt domicil på 16.500 kvadratmeter smækfyldt med røde Proshop-robotter, der pisker rundt og plukker varer til kunderne. Hør Ivan fortælle, hvordan man kan fremtidssikre sin forretning – både store som små – i et marked præget af stor konkurrence.
13.30
Brødrene A&O Johansen skaber værdi og vækst gennem digitalisering (30 min. oplæg)
Stefan Funch Jensen, CDO/Direktør for E-handel & Marketing, Brødrene A&O Johansen
AO sætter i dag standarden for, hvordan man skaber synergi mellem en webshop og fysiske butikker for at styrke det personlige forhold til kunderne og sikre høj tilgængelighed. AO's seneste tiltag er AO365, der via AO´s app giver kunderne adgang til deres lokale AO butik i alle døgnets 24 timer - 7 dage om ugen, alle årets 365 dage. Hør konkrete og håndgribelige erfaringer fra AO´s transformation og anvendelse af nye teknologier i B2B markedet.
13.30
Case: Sådan fungerer Søstrene Grenes globale marketing-setup
Karsten Juul, Director of Technology, IMPACT Extend
En ny ordre hvert 7. sekund...
Det oplevede Søstrene Grene, da de gik live med den nye webshop tilbage i marts. Spændingen forud for åbningen var stor - også omkring det bagvedliggende, globale Salesforce marketing automation-setup.

Få et kig ind i Søstrenes vilde ”cross-cloud” marketing automation-setup og hør, hvordan løsningen har nedbragt tidsforbruget markant, hvordan automatisering har gjort mailflows 10 gange hurtigere og hvordan Søstrene Grene har fået helt nye
muligheder for at lave personaliseret marketing og hurtigt koble nye markeder og sprog på.

Spænd selen og lad Karsten Juul, Director of Technology i IMPACT Extend, føre dig ind i Søstrenes Grenes forunderlige digitale rejse.
13.30
Turn on Discovery Commerce (30 min. oplæg)
Jesper Brunhøj Olsen, Head of Industry for Retail, Facebook
During COVID-19, eCommerce has not just been a convenience but a lifeline for people, with 10 years of digital transformation being said to have happened in a few short months.
But even before the pandemic, people were turning to online platforms to browse and find inspiration, and this trend has only been accelerated by the recent lock-down.
This new type of behaviour is enabling businesses to go one step further than they can with any other marketing — not just meeting customers’ needs but anticipating them.
We call this Discovery Commerce.
Jesper will present in English.
14.00
Could your bright idea sink your conversion rate? (30 min. oplæg)
Lukas Rogvall, Senior CRO Specialist, Symplify
How to work with Conversion Rate Optimization on a daily basis.
Lukas has worked with over 100 E-commerce sites and has conducted thousands of A/B tests. He uses the Symplify Conversion Tool to optimize websites and achieve higher conversion rates and increased revenue. Learn how to apply findings from his test-research to your online store or e-commerce site.
Lukas will present in English.
14.00
Future Commerce: Platform economy and the remaking of retail value chains (30 min. oplæg)
Martin Gross-Albenhausen, Dpt. Secretary General, bevh – German E-Commerce Association
E-Commerce shifts towards global online-platforms like Amazon or Alibaba, forcing established retail companies to question their business model. New “direct to consumer” businesses build to customers’ needs, disrupting traditional value chains and recreating highly personalized shopping experiences by digital means. How do retailers stay relevant?
14.30
Pause
Tid til at strække ben og hente lidt sødt - inden de sidste 2 oplæg
15.00
Sustainable choices made easy (35 min. oplæg)
Hermann Haraldsson, Co-founder & CEO, Boozt
Det skal være nemt at shoppe mere bæredygtigt. En ordre hos Boozt har f.eks. et CO2 aftryk, der svarer til at køre mindre end 3 km i en bil. Hør årsagen til dette samt hvordan Boozt arbejder med ansvarlighed i hele værdikæden.
15.35
The Store of the Future is NOT a Store (45 min. oplæg)
Lee Peterson, EVP, Thought Leadership & Marketing, WD Partners
Ghost Stories from the 21st Century

In an effort to keep up with current customer shopping habits and direct-to-consumer competitors, retail chains have scrambled to adapt their old, 20th century prototype systems and designs into more relevant 21st century models, but are wasting tremendous amounts of money, profit and time in the process. E-comm, delivery, showroom stores, BOPIS are changing the way people shop, yet stores aren’t keeping up. WD will present its version of the future state of the store fulfillment center with research and some thought-provoking renderings to back up their theories and recommendations.
NETVÆRKSMØDER
I små grupper sparrer vi med hinanden om konkrete udfordringer eller muligheder i hverdagen. Det foregår som et Teams-møde, hvor alle kan og opfordres til at slå deres kamera og mikrofon til, så vi kan få en dialog og sparring i gang fremfor blot en skriftlig chat.
10.45
Få succes med B2B commerce og B2B omnichannel (45 min. netværksmøde)
Kim Bæk Hansen, Strategi og Forretningsudvikling, Vertica
Er I på en rejse med at nyskabe eller modernisere jeres B2B commerce rejse? Er jeres verden fuld af kompleksitet og spaghetti i systemlandskabet og værdikæden? Har I spørgsmål som ’hvad kræver kunderne?’, ’hvilke data skal vi bruge?’, ’hvordan vælger vi den bedste platform?’, ’hvordan kommer vi godt fra start?’.

Deltag i netværksmøde med Vertica og hør om vores tilgang og fokuspunkter til at sikre udviklingen af den optimale B2B commerce forretning.

Vi tager afsæt i markedsanalyser og vores erfaringer med bl.a. B2B omnichannel for Brødrene Dahl. Vi ønsker at skabe en dialog på netværksmødet omkring erfaringer, succeskriterier og barrierer for at lykkes med B2B commerce.
10.45
Sustainable packaging (45 min. netværksmøde)
Mikkel Møller, E-commerce Business Development Manager, DS Smith
En åben dialog omkring de muligheder der er indenfor emballage og logistik. Hvad gør e-com virksomheder i dag? Hvilke udfordringer er der? Der er mange muligheder for at nedbringe virksomhedens CO2 aftryk. DS Smith er en af verdens største emballage virksomheder indenfor bølgepap og Mikkel Møller står i spidsen for den danske E-com afdeling. Her er hovedfokus på at udvikle og optimere på emballager i en e-com verden der konstant bevæger sig. Mød op til sparring om sustainable packaging.
11.30
Hvordan bliver man synlig for internationale kunder? (45 min. netværksmøde)
Anni Bertelsen, Key Account Manager, Summa Linguæ
Næsten halvdelen af alle europæere (42,5 %) tilkendegiver, at de ikke køber produkter eller tjenester, som de ikke kan læse om på deres modermål.

Men hvordan undgår man at drukne i arbejde og udgifter ved oversættelse af store mængder produkttekster til mange sprog – både ved lancering af webshop i et nyt land og ved løbende opdatering med nye produkter?
13.00
Fra 5 til 15 i din e-commerce organisation – men med hvem og hvordan (45 min. netværksmøde)
June Rosendahl, Head of eCommerce, Liewood A/S
Hvordan sammensætter man sit team og med hvilke kompetencer, når man tredobler sin forretning hvert år og har vilde ambitioner om at skalere sin forretning på internationale markeder de næste 5 år. Det kan du sparre med andre ligesindede om, når June Rosendahl fra LieWood ”byder op til dans” på dette netværksmøde. Har du 5 ansatte i dag, kan du få inspiration til næste skridt. Har du 15 ansatte i dag, kan du sparre om, hvorvidt det så er den mest velegnede sammensætning af profiler. Har du fundet den perfekte sammensætning, så skal du også deltage for at dele ud af guldkornene.
13.00
Marketing Automation - fra ide til eksekvering i visuel Journey Builder (45 min. netværksmøde)
Lena Jensen, Head of Marketing & Strategy og Joan Paepche, Head of Customer Success & Senior Customer Development Specialist, Symplify
Støder du også hovedet mod muren og udfordres på eksekveringen af dine kampagner eller på at teste ideer, uden at IT eller Salg skal involveres - og går du glip af vigtige konverteringer, som følge heraf?

På denne session deler vi erfaringer og best-practices med hinanden omkring processen og arbejdet med kunderejser og opsætning af flows.

Baseret på den åbne dialog på denne session, vil vi fra Symplify's side komme med vores bud på den optimal proces, som vil blive skitseret i Symplify Journey Builder.
13.45
Robotterne indtager vestjysk lager (45 min. netværksmøde)
Tommy Søndergaard, Stifter og ejer, billig-arbejdstoj.dk
Med ambitionen om at tredoble omsætningen fra 100 mio. kr. i de kommende 5 år, skal man også tænke stort i forhold til lageret. En investering på lige godt 30 mio. kr. for en hal, 30 robotter, 30.000 kasser og 6 pluk- og indlagringsporte skal sikre ambitionen bliver indfriet. Hør Tommy fortælle om sine overvejelser og deltag i en sparring på dette åbne netværksmøde, om du med fordel kan lade robotterne flytte ind uanset størrelsen på din virksomhed.
13.45
PIM/PMDM som fundament for e-handel (45 min. netværksmøde)
Jesper Gjedde, PIM forretningsdriver, Vertica
Fyldestgørende og troværdige produktdata øger konverteringsgraden i B2B og B2C e-handelsbutikker.
Det er et kendt faktum. Det er også kendt, at mange virksomheder oplever store udfordringer med at vedligeholde og publicere produktdata af høj kvalitet til e-handelsbutikker og øvrige kanaler.

Her kommer PIM/PMDM ind i billedet, da systemer er skabt til at optimere arbejdet med produktdata fra sourcing over berigelse til publicering, og forretningspotentialet er typisk større end man tror.

Deltag i netværksmødet med Vertica og hør om mulighederne med en PIM/PMDM-platform.
Der bliver også tid til at dele dine egne erfaringer med kolleger i branchen.
16.20
Tak for i dag
Niels Ralund, adm.dir., FDIH
Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

Dansk Erhverv medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

600,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 29. oktober 2020 kl. 07.00

Online

Online
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik