Tid
26. mar 2020 kl. 08.30-16.30
Sted (Se adresse)
Hermans, tivoli friheden , Aarhus C
Pris
1.000,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
1.600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Stefan Hyttfors

Futurist

Stefan Hyttfors is an acclaimed futurist, author, and global speaker focused on disruptive technologies, behavioral change, and next-generation leadership.

Stefan has a background as a journalist and economist. He is a TED-speaker and has been awarded the Swedish speaker of the year two times.

Henrik Libak

Grundlægger og partner

Med en baggrund som direktør i Dansk Supermarked og over 30 års erfaring med at skabe resultater inden for bl.a. forretningsudvikling, ledelse og salg kan Henrik Libak med sit enestående kendskab til detailhandel tilbyde rådgivning og sparring til detailhandel både online og offline.
Henrik er kendt for sin entusiasme og utålmodighed, sine forhandlingsevner, sit mod til at skabe forandringer og sin evne til at skabe resultater gennem godt købmandsskab.

Julie Daugaard

Strategy Director

Julie rådgiver virksomheder ud fra bl.a. trends, forbrugerindsigter, markedsanalyser og kunderejser, som bruges i alt fra produktinnovation, butiksindretning og go-to-market strategi, og over til kommunikationsstrategi og medieplanlægning.

Rasmus Schmiegelow

CEO og medstifter

45-årige Rasmus Schmiegelow er CEO og medstifter af den danske iværksættervirksomhed Goodiebox. Rasmus er uddannet advokat og har tidligere arbejdet hos store advokatfirmaer og virksomheder i København og London (DLA piper, Mærsk og Moalem Weitemeyer Bendtsen). 

I 2012 stiftede han Goodiebox sammen med sin bedste ven gennem 25 år, Nikolaj Leonhard-Hjorth. I dag sender Goodiebox hver måned en boks med skønhedsprodukter og selvforkælelse til 150.00 medlemmer i 9 europæiske lande.

Martin Meelby

Martin har fuld fart på. Samtidig med etableringen af en spritny webshop i 2016 bygget på de stærke grundsten i familiefirmaet HW Hjørnet på Lyngby Hovedgade gennemførte han en HD drevet af en praktisk fremfor teoretisk tilgang. Martins forkærlighed for online salg blev tændt i Tyskland i opbygningen af XSmoke.com, som nu er på en håndfuld markeder i Europa. Det lå derfor til højrebenet at tage familiefirmaet i hjørnebutikken med ind på en digital rejse, da han vendte hjem efter blot et års vild udvikling i Tyskland.

Morten Brændgaard

Morten har en næse for forretning, som er sjældent set. I 2004 købte han sin læreplads, som havde givet ham titlen af elektriker i slutningen af 90’erne. Købet af Wiese A/S blev startskuddet, som blot 6 år senere tog Morten ud på en vild digital rejse med lampemesteren.dk. Hans store passion og evner for e-handel har sidenhen bragt 45 kompetente medarbejdere, 3 butikker, 12 webshops i 8 lande og opkøb af nordisk konkurrent med sig. Selv bestyrelsen er sammensat af nøje udvalgte og kompetente profiler.

Andreas Fabricius

New Market Director

Med en fascination for marketingteknologi og alt dertil relateret er Andreas altid på udkig efter nye teknikker, der hjælper med at genopfinde markedsføringsaktiviteter og ændre forretningsmodeller. 

Som New Market Director hos LeadFamly, Europas førende marketing-gamification SaaS, hjælper Andreas virksomheder med at skabe højt performende kampagner, der skaber kvalitetsleads og aktiverer og engagerer virksomhedens målgrupper. 

Andreas Sørensen

Senior Marketing Automation Manager

Maiken Toftgaard

Advokat (L), Senior Manager

Maiken Toftgaard rådgiver kunder om e-handel, markedsførings- og forbrugerret, cookies og persondata. Hun har bred erfaring med at sikre overholdelse af juridiske krav til netbutikker og   markedsføringsaktiviteter på hjemmesider og sociale medier. Hun rådgiver altid med øje for kundens virksomhed, så overholdelse af lovgivningen sikres på den mest hensigtsmæssige måde. I 2019 var hun med til at udvikle den digitale service e-Compliance, som hjælper e-handlere med at overholde gældende lovgivning på hjemmesider og apps.

Mette Lindskoug

Advokat (L), Partner

Mette Lindskoug er certificeret IT-advokat. Hun bistår kunder med de rettighedsmæssige udfordringer, som internettet fører med sig, herunder i forbindelse med e-handel og digital levering af indhold. Mette sætter sig altid ind i kundens virksomhed for at kunne rådgive med det rigtige udgangspunkt og dermed opnå det bedste resultat for den enkelte kunde. Mette har i 2019 været med til at udvikle den digitale service e-Compliance, som bl.a. hjælper e-handlende virksomheder med at overholde gældende lovgivning i relation til hjemmesider.

Early Bird pris udløber om
15 dage 22 timer 42 min 15 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik