Tid
25. jun 2019 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
Stibo Systems, Højbjerg
Pris
Gratis (Medlemmer)
900,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Leverandør til e-handelsbranchen? Læs nedenfor først

10 gode grunde til at du skal med til Netværksdagen

Vi har samlet 10 gode grunde til, hvorfor du skal deltage på netværksdagen for e-handlere.

Derfor skal du med:

  1. Inspiration fra andre: Er du sikker på, at du gør alting på den smarteste måde? På Netværksdagen kan du høre om andres løsninger. Måske bruger de metoder og værktøjer, du kan implementere i din forretning og få endnu større succes?
  1. Input og sparring på udfordringer og strategi: Bokser du med et større projekt, hvor flere brikker skal falde på plads? Hold øjne og ører åbne på Netværksdagen. Måske andre deltagere har en eller flere gode input, som du kan bruge?
  1. Opdatering på de nyeste tendenser: E-handlen vokser hurtigt og det kan være svært at følge med. På Netværksdagen deltager andre dygtige e-handlere. Måske deres viden giver dig større blik for de nyeste markedstendenser?
  1. Et større netværk: Et stort netværk er guld vejr i et hurtigt udviklende marked. Måske er nogen af dem, du møder på Netværksdagen de personer, der kan hjælpe dig med din næste udfordring?
  2. Løsninger på konkrete problemer: Har du et konkret problem eller en udfordring, du bokser med for tiden? Sæt udfordringen på programtavlen som et åbent netværksmøde. Måske får du netop de input, der hjælper dig videre?
  1. Øjenåbnere fra store og små: Hvornår har du sidst snakket med én i branchen, fra en virksomhed, der er helt anderledes end din? Måske ser du nye perspektiver, der åbner dine øjne for nye muligheder?
  1. Lær noget nyt: Hvornår har du haft tid til at høre om noget, du ikke kendte til i forvejen? På Netværksdagen er der flere netværksmøder med forskellige emner. Måske du kan få ny viden og indsigt i et tema, som du ikke kendte til i forvejen?
  2. Et bredere syn på e-handel: Hvornår har du sidst talt med nogen, du ikke kendte, og lyttet til deres spændende input. På Netværksdagen møder du store og små e-handlere og dygtige leverandører. Måske et bredere syn på mulighederne gør dig til en dygtigere e-handler?
  1. Feedback på din idé: Du har en kanon god idé - men har du fået feedback på den? Måske har andre deltagere værdifulde input til dig, så du undgår fejl og får maksimalt udbytte af din gode idé?
  1. Skræddersy dit program: Mulighederne er mange på Netværksdagen. Du bidrager med idéer til netværksmøder og deltager i andres netværksmøder - du sammensætter selv dit program.

Tilmeld dig i dag og sæt X i kalenderen tirsdag den 25. juni. Deltagelse er GRATIS for FDIH medlemmer. 

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Birgitte Warming Juul på 7225 5618 eller bwj@fdih.dk.

Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik