Tid
31. jan 2019 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
PostNord, København S
Pris
Gratis (Medlemmer)
900,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Sådan skaber vi en god dag

For at du og alle andre får mest muligt med hjem fra Netværksdagen, har vi samlet 8 gode råd til, hvordan du bidrager bedst muligt på Netværksdagen. Netværk handler om at dele viden og få mindst lige så meget igen. På den måde får vi 2+2 til at blive til 5 på Netværksdagen.

  1. Kom med et åbent sind: Du behøver ikke fortælle forretningshemmeligheder. Men hvis du er åben om dine udfordringer, viden og kompetencer, får du også den bedste feedback og debat.
  2. Del din viden: Når du deler din viden, bliver andre klogere og det giver andre lyst til at dele deres viden.
  3. Snak med dem, du ikke kender: Det er let at tale med dem, du kender i forvejen. Tal med så mange som muligt, som du ikke har mødt før.
  4. Sæt emner på tavlen: Har du et emne at debattere med andre e-handlere, så tøv ikke med at indsende dit emne på forhånd til Birgitte på bwj@fdih.dk. På den måde skaber du programmet og præger Netværksdagen.
  5. Vær aktiv på netværksmøderne: Byd ind med din viden, dine erfaringer og input på netværksmøderne. Uanset om der er 4 eller 15 deltagere på mødet, kan det skabe masser af værdi.
  6. Husk visitkort: Du møder sikkert spændende mennesker, som du gerne vil tale mere med efter Netværksdagen. Husk derfor visitkortene.
  7. Ingen powerpoints: Når du arrangerer et netværksmøde, sætter du naturligvis rammen for mødet med en kort og præcis indledning, men medbring ikke powerpointpræsentationer.
  8. Ingen salg: Formålet med dagen er, at vi deler erfaringer - lad derfor ordrebogen blive hjemme. 

Jo mere du giver, jo mere får du og alle andre retur.

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik