Tid
9. okt 2019 kl. 09.00-18.30
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
2.200,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
3.400,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Jim Hagemann Snabe

Bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG

Jim Hagemann Snabe er tidligere CO-CEO for softwarevirksomheden SAP AG.  Jim fungerede fra 2010-2014 som CO-CEO af SAP SE, hvor han havde særligt fokus på strategi, innovation og forandringsledelse. I 2013 valgte Jim at træde tilbage som CO-CEO af SAP AG for at udvide sin erfaring til andre brancher samt for at bruge sin interesse for en mere bæredygtig verden til at gøre en forskel for denne. Dette sker ikke mindst gennem hans arbejde for World Economic Forum, hvor han er medlem af fondsbestyrelsen.

Jim har stor kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier, mens hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil. Jim har en særlig erfaring og viden inden for: globalisering, digitalisering, ledelse og bæredygtig forretningssucces. Jim har en aktiv rolle i planlægningen og afviklingen af de berømte Davos topmøder. Han har desuden stor erfaring fra bestyrelsesarbejde som bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG samt bestyrelsesmedlem i Allianz SE og SAP SE.

Jim er adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS. Han er desuden medudvikler og underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen som High Performance Institute udbyder sammen med CBS Executive.

Christel Friis-Mikkelsen

Country Manager H&M Danmark
H&M

Christel Friis-Mikkelsen står på 10. år i spidsen for H&M på det danske marked og har været en del af H&M’s rejse og transformation fra butikskæde og postordrevirksomhed til at være den OMNI-channel-virksomhed, som kunderne oplever i dag. Med den rigtige OMNI-strategi er det muligt at se e-handlen som en ny mulighed, og samspillet med de fysiske butikker står højt på Christels agenda. Christel Friis-Mikkelsen har med sine 35 år i H&M et indgående kendskab til detailhandlens udvikling.

Kenneth Melchior

Nordeuropæisk Direktør

Kenneth Melchior tiltrådte stillingen som nordisk chef hos Zalando i juni 2016. I foråret 2018 overtog han stillingen som nordeuropæisk direktør. Kenneth har ansvaret for strategien og den daglige ledelse af de nordiske markeder samt Storbritannien, Irland, Belgien, Luxembourg og Holland. Inden turen gik til Berlin og Zalando, har Kenneth senest arbejdet som CMO & CCO for Super Brugsen og som forretningsudviklingschef hos Coop. Udenfor kontoret er Kenneth fuldt beskæftiget med sin familie, der består af hans kone, parrets tre børn og en hund - for nu.

Gregers Wedell-Wedellsborg

CEO

Gregers Wedell-Wedellsborg er CEO i Matas. Den røde tråd i Gregers’ virke er at lede og forny virksomheder, som går igennem digitale omvæltninger. Før Matas var han først e-commerce-direktør og siden koncerndirektør i COOP Danmark A/S med ansvaret for kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’brugsen og Irma. Inden da var han ti år i mediebranchen som leder i Berlingske Media og som direktør for digitale medier i TV2 Danmark. Han startede sin karriere som strategikonsulent i Accenture og som reserveofficer i Den Kongelige Livgarde. Gregers er cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og Master in Public Administration fra Harvard. Han er medlem af Regeringens Disruptionråd og bestyrelserne for Dansk Erhverv, Gyldendal A/S og Vallø Stift.

101 dage 6 timer 25 min 47 sek

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen