Tid
9. okt 2019 kl. 09.00-18.30
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
2.200,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
3.400,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

BEMÆRK: Billetter til Early Bird pris lige nu - gælder t.o.m. 11. sep.

Om talerne

Jim Hagemann Snabe

Bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG

Jim Hagemann Snabe er tidligere CO-CEO for softwarevirksomheden SAP AG.  Jim fungerede fra 2010-2014 som CO-CEO af SAP SE, hvor han havde særligt fokus på strategi, innovation og forandringsledelse. I 2013 valgte Jim at træde tilbage som CO-CEO af SAP AG for at udvide sin erfaring til andre brancher samt for at bruge sin interesse for en mere bæredygtig verden til at gøre en forskel for denne. Dette sker ikke mindst gennem hans arbejde for World Economic Forum, hvor han er medlem af fondsbestyrelsen.

Jim har stor kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier, mens hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil. Jim har en særlig erfaring og viden inden for: globalisering, digitalisering, ledelse og bæredygtig forretningssucces. Jim har en aktiv rolle i planlægningen og afviklingen af de berømte Davos topmøder. Han har desuden stor erfaring fra bestyrelsesarbejde som bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og Siemens AG samt bestyrelsesmedlem i Allianz SE og SAP SE.

Jim er adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS. Han er desuden medudvikler og underviser på High Performance Leadership lederuddannelsen som High Performance Institute udbyder sammen med CBS Executive.

Christel Friis-Mikkelsen

Country Manager H&M Danmark
H&M

Christel Friis-Mikkelsen står på 10. år i spidsen for H&M på det danske marked og har været en del af H&M’s rejse og transformation fra butikskæde og postordrevirksomhed til at være den OMNI-channel-virksomhed, som kunderne oplever i dag. Med den rigtige OMNI-strategi er det muligt at se e-handlen som en ny mulighed, og samspillet med de fysiske butikker står højt på Christels agenda. Christel Friis-Mikkelsen har med sine 35 år i H&M et indgående kendskab til detailhandlens udvikling.

Kenneth Melchior

Nordeuropæisk Direktør

Kenneth Melchior tiltrådte stillingen som nordisk chef hos Zalando i juni 2016. I foråret 2018 overtog han stillingen som nordeuropæisk direktør. Kenneth har ansvaret for strategien og den daglige ledelse af de nordiske markeder samt Storbritannien, Irland, Belgien, Luxembourg og Holland. Inden turen gik til Berlin og Zalando, har Kenneth senest arbejdet som CMO & CCO for Super Brugsen og som forretningsudviklingschef hos Coop. Udenfor kontoret er Kenneth fuldt beskæftiget med sin familie, der består af hans kone, parrets tre børn og en hund - for nu.

I et interview af Kenneth i juni 2019 fik vi et unikt indblik i flere nøgletal og visioner for Zalando. Du kan læse hele artiklen her. 

Gregers Wedell-Wedellsborg

CEO

Gregers Wedell-Wedellsborg er CEO i Matas. Den røde tråd i Gregers’ virke er at lede og forny virksomheder, som går igennem digitale omvæltninger. Før Matas var han først e-commerce-direktør og siden koncerndirektør i COOP Danmark A/S med ansvaret for kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’brugsen og Irma. Inden da var han ti år i mediebranchen som leder i Berlingske Media og som direktør for digitale medier i TV2 Danmark. Han startede sin karriere som strategikonsulent i Accenture og som reserveofficer i Den Kongelige Livgarde. Gregers er cand. scient. pol. fra Københavns Universitet og Master in Public Administration fra Harvard. Han er medlem af Regeringens Disruptionråd og bestyrelserne for Dansk Erhverv, Gyldendal A/S og Vallø Stift.

Tim Frank Andersen

Moderator. Chief Digital Officer

Tim har arbejdet indenfor det digitale område i over 20 år. Han er en af Danmarks succesfulde iværksættere, og han har gennem årene stået bag en lang række stærke startups, ekspanderende virksomheder og exits. Han har skrevet bogen "Mærkevarer på Internettet" sammen med Martin Lindstrøm og senest bogen ”10 digitale strategier”. Tim har mere end 20 års erfaring med at udvikle succesfulde digitale strategier for en lang række af Danmarks største virksomheder. I en årrække var Tim fast IT ekspert på Godmorgen Danmark, og han var desuden vært på TV programmet ”Danmarks Bedste Ide”. I dag er han en af Danmarks mest anvendte foredragsholdere indenfor det digitale felt og CDO i Charlie Tango, der er en digital udviklingsvirksomhed med over 200 ansatte. Tim er dagens moderator.

Kasper Ulrich

CEO og medstifter

Som 21-årig sagde Kasper sit daværende job op og har sideløbende med Shaping new tomorrow uddannet sig i finansøkonomi samt taget en PBA i international handel og markedsføring. 

Uden erfaring indenfor tøjbranchen har Kasper og hans to medstiftere efter få år skabt et herretøjsmærke som fra 2017 til 2018 opnåede +1000% i vækst, og i dag omsætter Shaping new tomorrow for mere end 100 mio. kroner om året.

Shaping new tomorrow gør en dyd ud af at tænke innovativt, funktionelt, holistisk og humanistisk og drives af at søge det oprindelige og skabe det originale. 

Christian Aachmann

CMO og medstifter

Christian har, siden han var 15 år, udviklet content og er ekspert indenfor video markedsføring. Christian har sideløbende med opstarten af Shaping new tomorrow færdiggjort en PBA i International handel og markedsføring.

Uden erfaring indenfor tøjbranchen har Christian og hans to medstiftere efter få år skabt et herretøjsmærke, som fra 2017 til 2018 opnåede +1000% i vækst, og i dag omsætter Shaping new tomorrow for mere end 100 mio. kroner om året.

Sebastian Petersen

CEO

Grundlægger og ejer af Trendhim, Sebastian Petersen, har på trods af en alder af blot 31 år drevet Trendhim i snart 12 år. Trendhim omsætter i dag for over 100 mio. kroner og sælger til 27 lande på 18 sprog. Sebastian er drevet af en stor passion og et højt ambitionsniveau. Det smitter af på Trendhim, som i dag har en unik virksomhedskultur, hvor status quo konstant udfordres, og der tænkes hele tiden stort.

Christian Arnstedt

CEO og stifter

Christian er stifter og CEO for Blazar Capital, der udvikler nye B2C e-commerce brands. Inden Blazar Capital var Christian den yngste Junior Partner i McKinsey & Co. i Europa. Christian er vinder af Forbes 30 Under 30 prisen og Berlingskes Talent 100 pris. Som ung var Christian på Danmarks junior landshold i alpint skiløb.

Lars Bo Haber Petersen

CSO og IBD

Lars er CSO/IBD hos FLYERALARM GmbH og har det samlede ansvar for salg i Tyskland og datterselskaberne i Europa. Organisationen, som han leder, omfatter 7 regionale kontorer, 9 fysiske butikker i Tyskland samt 15 lande organisationer. FLYERALARM omsætter for mere end 350 mio. € årlig, og er Europas største B2B onlinetrykkeri. FLYERALARM leverer op til 27.000 ordrer pr. dag, har mere end 1,5 mio. kunder og mere end 1200 produktkategorier. 95% af produktionen er ”in-house” på egne produktionsanlæg i Tyskland. Lars’ opgave er at sikre fortsatte vækstrater via online kanaler kombineret med direkte salgsindsatser. Lars har en baggrund med topposter fra bl.a. Berlingske Media, Egmont, TDC og den tyske mediekoncern Axel Springer.  

Kasper Holst

CEO

Kasper er CEO i IMPACT og ekspert i omnichannel-commerce og digital strategi. Han er cand.merc.dat og har i sine mere end 20 år i IMPACT været med til at skabe prisvindende løsninger for bl.a. nemlig.com og HAY. Kasper er optaget af gode købsoplevelser og growth hacking og følger udviklingen i ind- og udland tæt. Han har tidligere været en del af den eftertragtede The M List, hvor hans resultater, faglige kompetencer og innovative tilgang til marketingudfordringer blev fremhævet.

Trine Møller

Trine Møller har været ansat i Dansk politi i 20 år. Siden 2014 har Trine beskæftiget sig med økonomisk kriminalitet og forebyggelse. Senest har hun stået i spidsen for etableringen af dansk politis nye landsdækkende center for it-relateret økonomisk kriminalitet (LCIK), hvor man har sikret en koordineret tilgang til anmeldelser og efterforskning og samlet kræfterne for at skabe bedre muligheder for at bekæmpe it-relateret økonomisk kriminalitet på tværs af hele Danmark. I dag står hun i spidsen for centeret og dets 65 medarbejdere.

Morten Kjær

Medejer og bestyrelsesformand

Morten er uddannet politibetjent og arbejdede i 12 år i Nordjyllands Politi. Sideløbende etablerede han i 2014 sammen med sin hustru, Ann-Louise Christine Aasted, netbutikken Luksusbaby. I starten var det blot tænkt som en hobby med fokus på kvalitetstøj og -sko til de mindste. Først ved udgangen af 2018 sagde den 39-årige betjent definitivt farvel til politiet for at hellige sig ledelsen af den hastigt voksende webshop. I 2018 voksede omsætningen med 50 pct., og prognoserne for 2019 tegner endnu bedre for Luksusbaby, der nu beskæftiger 55 medarbejdere.

Sune Gabelgård

Head of Digital Fraud, Intelligence & Research

Sune Gabelgård har mere end 17 års erfaring med at efterforske organiseret kriminalitet og udvikle analytiske redskaber hos det danske politi. Han var med til at opbygge Danske Banks globale Fraud Unit, og hans mission hos Nets er at etablere det bedste Fraud Intelligence team i betalingsindustrien. Man er ikke i tvivl om, at han brænder for sit arbejde, og han indrømmer også en faglig fascination for de digitale svindleres kreativitet, som blandt andet indebærer den digitale version af et bandeskyderi. Og ved du ikke, hvad et digitalt bandeskyderi går ud på, får du svaret i Sunes præsentation.

Max Riis Christensen

Max har arbejdet med lokalisering og drift af webshops i udlandet siden 2010, hvor han stiftede MakesYouLocal. I dag supporterer MakesYouLocal 113 webshops fordelt på 15 lande med lokal kundeservice samt oversættelser, returadresser og marketing efter behov. Derigennem er der opsamlet en stor viden om, hvad der kræves for at få succes i udlandet. Blandt de virksomheder, Max har arbejdet med, er Sephora, Zizzi og Unisport, men også mindre virksomheder har med succes anvendt MakesYouLocal.

Køb din billet til Early Bird pris inden
24 dage 10 timer 57 min 47 sek

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen