Konference

Logistik for e-handlere

Tid
5. sep 2019 kl. 08.30-16.00
Sted (Se adresse)
DAO365, Fredericia
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Logistikkonference 2019

Logistik- og e-handelsfolk fra hele landet samles i Fredericia for at diskutere udfordringer og løsninger om fri fragt, samme-dags- levering, bæredygtig emballage og alt det andet, der styrer varens rejse frem til kunden.

FDIH samler for 8. gang logistik- og e-handelsfolk fra hele landet til en heldagskonference om de logistikmæssige udfordringer og løsninger for danske e-handelsvirksomheder. I år sætter vi ekstra fokus på bæredygtighed, bl.a. omkring emballage, som stadig flere kunder lægger vægt på.

Logistikdagen er for dig, der ønsker en dybere indsigt i morgendagens logistikløsninger for at holde dig skarp i den stigende konkurrence. Du får frisk viden om de nyeste trends og teknologier, så du kommer hjem med ideer til, hvordan jeres logistikløsninger fremover påvirker din forretning positivt.


Logistik er en helt central del for netbutikker

Logistikområdet er i en rivende udvikling. Nye distributører, gamle kendinge med nye produkter, samme-dags-levering, flere pakkebokse og butikker og midt i det hele er der stærke krav om mindre emballage og bæredygtige løsninger. Men hvordan vælger du de rette logistikløsninger, hvad vil kunderne reelt leve med, og hvordan ser de nyeste løsninger ud?
Kom med til Logistikdagen og bliv klogere på det og meget mere.

Er du ikke medlem, kan du alligevel sikre dig en gratis billet. Alt du skal gøre er at besvare vores spørgeskema om logistik.
BEMÆRK! Analysen kan kun besvares af virksomheder, der sælger fysiske varer.
Fedt, det vil jeg gerne svare på!

 

Vi afholder igen i år dagen hos DAO365 i deres lagerhal, hvor der er gjort plads, skabt hygge og i det hele taget gjort alt for at op mod 300 gæster kan få det optimale ud af dagen og tage hjem med fornyet inspiration. Lagerhallen vil være opvarmet så godt som muligt, og i september er vejret og ikke mindst temperaturen med os. Men overvej en ekstra trøje.

Vi slutter dagen af med håndtryk og hotdogs, så ingen behøver at gå sultne hjem.

Praktiske forslag og fornyet inspiration 

Konferencen giver dig mere viden, praktiske forslag og fornyet inspiration til at løse de mange udfordringer med logistik for B2C og B2B netbutikker. Hør cases hvor forskellige typer af logistikløsninger har været nøglen til succes og oplev de forskellige og nye tilbud på markedet, der præsenteres og diskuteres på dagen.

Du skal deltage, hvis du er

  • Ledende medarbejder i en e-handelsvirksomhed
  • Ansvarlig for eller arbejder med logistik og lager
  • Interesseret i det sidste nye indenfor logistikløsninger

Hvis afbud

Konferencen er gratis for medlemmer, men vi opkræver et no show gebyr på 300 kr. hvis der meldes afbud senere end 10 arbejdsdage før konferencen.

Læs mere om vores Handelsbetingelser.

Eksklusiv Partner

Partner

Program

Amazon’s days are numbered
Fredrik Svedberg, CEO, LogTrade Technology, https://www.logtrade.se/
Can shopping really become more sustainable if people stop going to the store to buy their milk and instead have it delivered right to where they need it before they even knew they needed it?

Yes, it can.

A circular economy and sustainable consumption structure will require innovative circular logistics that will go beyond the usual supply chain standards. Today we are at the point in time where the old, logistical solo structures, which have cultivated obese stakeholders like Amazon, have been given an expiration date and it is time to move toward a new future. A future where we can use anything that moves to make a delivery and where every place is a location products can be delivered to.
Strakslevering
Jan Ettrup-Mikkelsen, CMO, Saxo og Stine Sander, Head of eCOM logistics & Communication, PostNord, https://www.postnord.dk/
Strakslevering – en ny og spændende leveringsform som Saxo og PostNord har testet i forbindelse med udgivelsen af Jussi Adler-Olsens seneste bog. Hør Jan Ettrup-Mikkelsen, CMO fortælle om Saxos spændende arbejde med brugen af data og relationsopbygning i en digital verden, hvor kravet til hurtig levering kun bliver større. Tålmodighed er en dyd, og som leverandør skal du kunne agere agilt i en verden, hvor konkurrencen er stor, og hvor kravet om hurtig levering aldrig har været større.
Jan Ettrup-Mikkelsen fortæller om, hvordan det med PostNord som samarbejdspartner blev muligt for første gang i Danmark at launche en bog, der lå klar allerede til midnat på lanceringsdagen i hele landet. Både PostNord og Saxo har gode erfaringer med samme dags-levering som leveringsform, men med testen af strakslevering får tempoet nu endnu et hak opad. Stine Sander, Head of eCOM PostNord fortæller om, hvordan man som netbutik og netshopper kan få glæde af de mange Pakkebokse og afprøve dét, vi tror, er verdens hurtigste levering.
Få sparring og nye ideer gennem de åbne netværksmøder
Igen i år har du mulighed for at deltage i netværksmøder, hvor vi diskuterer aktuelle emner fra en hverdag og fremtid i logistik. Møderne foregår i en uformel tone, og der vil være rig mulighed for at drøfte egne udfordringer og ideer med kollegaer fra logistikbranchen. For bordenden sidder en oplægsholder, som kick starter debatten.
Circular logistics and food waste
Vibeke Specht and Fredrik Svedberg, LogTrade Technology, https://www.logtrade.se/
Every year good food and nice clothes worth billions of dollars are put in the bin. At the same time many people go hungry and cold. Food waste and lack of resources is a question of logistics and can be solved with next generation logistics and shipping platform. Join us in a discussion of the solutions of tomorrow.
Book din plads på konferencen inden
70 dage 5 timer 54 min 23 sek

Priser

FDIH medlemmer
Ikke-medlemmer

Gratis

600,- kr. ekskl. moms

Tilmeldingsfrist 3. september 2019 kl. 12.00

DAO365, Fredericia

Tonne Kjærsvej 40
7000 Fredericia

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Mikkel Roh Bøgebjerg
Projektleder/ medlemsservice
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Ditte Rogild Andersen
Studentermedhjælper - medlemsservice
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Tine Lauritsen
Ba.jur.
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen