Tid
21. mar 2019 kl. 08.30-16.30
Sted (Se adresse)
Hermans Kulturhus, Aarhus C
Pris
1.300,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
1.900,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Anne Skare Nielsen

Fremtidsforsker, Partner

Anne er en af Skandinaviens - ja faktisk verdens - førende fremtidsforskere. Hendes hjerte ligger hos de mennesker, der "kan og vil": Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved, at hårdt arbejde aldrig går af mode. Anne er derfor kommet det helt rette sted: til en konference hos FDIH, smækfyldt med "kan og vil" mennesker fra dansk e-handel. Anne Skare Nielsens helt store vision er at vinde Nobels Fredspris, inden hun dør ved at lære så mange mennesker som muligt, hvordan de forudser fremtiden. For aldrig at være bange for den igen. 

Yndlingscitat p.t.: “Smart has plans, stupid has stories”.

Thomas Nørmark

Global Head of AI practices

Thomas Nørmark er en kendt foredragsholder og tech-ekspert, som har skabt sin digitale assistent, roboME, baseret på AI, machine learning og chatbot teknologi. Som direktør og global ansvarlig for kunstig intelligens og robotics i itelligence beskæftiger Thomas sig til daglig med en god blanding af innovation, implementering, produktudvikling og ledelse. Derudover er han en erfaren underviser, blogger og debattør.

Kim Svendsen

Kim Svendsen er leder af Stibo Acceleratoren – et initiativ der årligt gennemfører 10-20 radikale innovationsprojekter sammen med studerende og iværksættere. Alle projekter udforsker, i samarbejde med Stibo’s kunder, leverandører og partnere, potentialet i trends og teknologier, der måske og måske ikke kommer til at udfordre de brancher virksomheden betjener.

Maria Garde

Studio Director

Maria Garde er spilproducer og har siden 2012 fokuseret på at bygge stærke teams, som er drevet af at skabe smukke og sjove løsninger. Læring gennem leg er mantraet i alt - både den daglige ledelse af Mindfox Studios såvel som kundeopgaver og egne produktioner. 

I Mindfox Studios tror vi på, at spils potentiale rækker langt ud over underholdning og gamification af dårligt designede apps. Vi tror, den gode historie og det visuelle har enorm betydning for brugerens engagement og evne til at tilegne sig ny viden. 

Daniel Käfer

Country Manager

Med en mediestrateg i maven, har Daniel nu på fjerde år været landechef for Facebook i Danmark med fokus på salg og rådgivning om de hele tiden omskiftelige ydelser. Før det, har han i mere end et årti jongleret medieaftaler på plads med spillere som Coca Cola, Colgate og McDonalds i SBS TV i ProsiebenSat1 koncernen med budgetansvar for trecifret millionbeløb. For slet ikke at nævne forfatter og konsulent også har været en del af Daniels erhvervsmæssige løbebane.

Tommy Søndergaard

Stifter og ejer

Billig-arbejdstøj.dk er gået fra en enkeltmandsvirksomhed i 2010 til 45 ansatte i 2018. Nøgleordene for udviklingen har været teknologi, et bredt sortiment i alle prislag samt arbejdsprincippet “work smarter - but keep it simpel”. Og bag alt dette står Tommy Søndergaard, stifter og ejer af Billig-arbejdstøj.dk.

Søren Kruse

Global eCommerce Director

Søren har arbejdet med eCommerce i 18 år, og har stået for den globale udrulning af blandt andet BoConcept og Pandora, overtaget eCommerce divisioner som skulle gennem en turnaround samt drevet Jabra GN til en betydelig vækst. De seneste 8 år har han stået i spidsen for Global eCommerce, men har både været ansvarlig for omnichannel og taget sit udgangspunkt i unified retail/omnichannel. Hans udgangspunkt er altid i kundens behov og understøttelse af disse med data.

Benjamin Philip

Hårdtarbejdende ung mand

Visionerne i Benjamins hoved vil få de fleste til at tabe kæben. I en alder af blot 24 år og med en 9. klasse eksamen på CV’et har Benjamin allerede skabt imponerende resultater særligt med TeeShoppen.dk. Men det stopper ikke her. Benjamin har rykket teltpælene op fra hjemstavnen Aalborg for at komme længere væk fra den daglige drift, så han kan realisere sine visioner for TeeShoppen, Musclefit, Muscle collection, Performance Collection og ikke mindst det seneste skud på stammen: Garderoben by TeeShoppen – Danmarks første personaleløse tøjbutik.

Jakob Skovgaard

Senior UX-Designer

Jakob Skovgaard er Senior UX-Designer ved det digitale udviklingsbureau Combine. Her beskæftiger han sig til dagligt med at afholde workshops, forestå brugerundersøgelser og binde resultater, trends og teknologier sammen i meningsgivende og brugervenlige brugergrænseflader. Med slutbrugerens ønsker og behov som højeste prioritet holdes fordomme og antagelser for døren til fordel for en evidensbaseret og videnskabelig tilgang til digitale løsninger.

Kenneth Storm Jessen

Ejer/Indehaver

I en alder af kun 23 år overtog Kenneth Handelshuset Aulum fra hans Bedstefar. Som 10-årig startede han med at feje gulvet på lageret, og med en afstikker på 3 år som guide og destinationschef var Kenneth klar til at overtage det hus, han selv havde tilbragt mange timer i. Skydegal er Kenneth dog ikke, men han suger al den viden til sig, som han kan på at drive en solid og sund forretning. En forretning som han i al beskedenhed betegner som den bedste i Danmark i sin niche.

Alexander Thygesen

Founder

Kender man Alexander, så ved man, at han har fart på og meget på hjertet. I sine tidlige 20’ere var han et smut forbi den finansielle sektor og hotelbranchen, for så at kaste sin kærlighed over online markedsføring. Det har de seneste 4 år ført flere initiativer med sig. Et kort eventyr med en platform for designermøbler og wholesale løsninger til det, der i dag er hans helt store passion og fokus: e-handler bag roret hos moodings.com, hvor de første 100.000 ordrer er sendt ud.

Jørgen Fischer

eCommerce advisor Denmark

Jørgen har, med 20 års erfaring inden for logistiksalg og som tidligere ansvarlig for forandringen af PostNord’s netværk af posthuse i Danmark, opgaven at opbygge en nordisk viden om e-handel sammen med kolleger i Sverige, Norge og Finland. Samtidig trækker han på international viden som næstformand for Retail Forum Group i PostEurop og de knap 50 medlemslande.

Mads Birkbak Thomsen

Product and Marketing Manager

Mads er uddannet cand.merc. i International Marketing fra Aalborg Universitet, hvor han særligt har specialiseret sig i kundeadfærd, marketing research og internationalisering. Han er Product and Markting Manager hos HM Group Denmark, som er en professionel e-commerce virksomhed. HM Group Denmark A/S har for alvor taget e-commerce til sig og er gået fra 100% produktionsvirksomhed til 99% e-commerce virksomhed.

Frederik Christiansen

Co-founder

Frederik er en af medstifterne bag PriceShape, som giver webshops et komplet overblik over deres konkurrenters priser. Han vil dele ud af sin viden om, hvordan PriceShape hjælper nogle af de største virksomheder i Danmark med at generere højere indtjening ved at effektivisere deres markedsføring ud fra konkurrentdata. Han vil gerne udfordres samt fortælle, hvordan både brands, grossister, kæder og små webshops kan få værdi af disse data. 

Iben Uldahl Søndergård

Digital konsulent

Iben Uldahl Søndergård arbejder som Digital konsulent hos Nodes. Hos Nodes betyder dette, at hendes opgave er at mandsopdække et projekt i alle dets faser fra den tidlige opstart, over launch og til den efterfølgende videreudvikling. Det betyder også, at hun bruger meget tid på at rådgive kunderne, så de får et digitalt produkt, der styrker deres virksomhed og som er tilpasset slutbrugeren.

Martin Skjold

Head of ecommerce

Martin Skjold er Head of ecommerce i WhiteAway Group med hovedansvaret for deres svenske brand tretti.se. Tretti.se er startet i 2004 og er i dag Sveriges største pureplayer webshop indenfor hvidevarer og husholdningsmaskiner, men de står ikke stille. Tretti har store ambitioner og vil drive langsigtet vækst baseret på en dybere forståelse af forbrugerne, og hvordan de kommunikerer til dem.

Tilmeldingen lukker om
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik