Tid
11. okt 2018 kl. 08.15-18.30
Sted (Se adresse)
Øksnehallen, København V
Pris
2.895,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
4.295,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Margrethe Vestager

EU-kommissær for konkurrence

Posten som konkurrence-kommissær har gjort Margrethe Vestager til en af Europas mest omtalte personer. Det skyldes ikke mindst de store og lange kampe, hun tager mod giganter som Facebook, Google og Amazon. Overskriften for kampene er fair konkurrence i en digital og grænseløs verden. Det er også dette emne, som den danske konkurrence-kommissær vil dykke ned i, når hun går på scenen til E-handelskonferencen 2018.

Margrethe Vestager er tidligere undervisningsminister og økonomi- og indenrigsminister. Hun var fra 2007-2014 leder af det Radikale Venstre.

Wijnand Jongen

Futurist, forfatter, CEO i Thuiswinkel.org og Chairman Executive Committee Ecommerce Europe

Wijnand Jongen (1959) is a globally recognised author, keynote speaker and futurist on retail and e-commerce. He is founder and CEO of the Dutch e-commerce association Thuiswinkel.org. He is co-founder and Chairman of the Executive Committee of Ecommerce Europe, the European e-commerce association representing 75.000 (web)merchants.

Wijnand is the author of the book “The end of online shopping: the future of retail in a world that is always connected”. The book was nominated for best marketing and management book of the year. The book has been published in the Netherlands, Belgium, UK/United States, South-East Asia, Italy and China. Six new translations and editions of the book are planned and scheduled for 2018 and 2019. Wijnand has been an inspiring keynote speaker at (inter)national retail conferences.

Anne Skare Nielsen

Moderator. Fremtidsforsker

Konferencens moderator. Anne er en af Skandinaviens - ja faktisk verdens - førende fremtidsforskere. Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der "kan og vil": Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved, at hårdt arbejde aldrig går af mode. Anne er derfor kommet det rette sted: Til Øksnehallen, smækfyldt med "kan og vil" mennesker fra dansk e-handel. Anne vil med sikker hånd styre os igennem dagens program, så vi alle går hjem rigere og klogere.

Christina Boutrup

Journalist og Kina-ekspert

Christina Boutrup er erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt i 14 år, blandt andet som Asien-korrespondent for Berlingske og som vært for radio- og tv-programmer om Kina. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger om dansk-kinesisk business og er aktuel med en ny udgivelse om innovative digitale forretningsmodeller og innovation i Kina. Hun er desuden aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina-analytiker for TV2 og News.

Wen Jia

Direktør og grundlægger

Wen Jia er 35 år og kom i 2013 til Danmark for at læse MBA på Aarhus Universitet. Der gik ikke lang tid, før familiemedlemmer og venner i Kina begyndte at efterspørge danske produkter, og det er baggrunden for, at han startede Airstore, som i dag eksporterer varer for op mod 200 mio. kr. til Kina på virksomhedens egen platform samt på Alibabas Tmall og på det populære sociale medie WeChat. Virksomheden har base i PostNords tidligere lokaler på Amager, og Airstore er PostNords største kunde, når det gælder pakker til Kina.

Søren Tinggaard

Underdirektør. Pork Eksport, strategi og marketing

Søren har været ansat i Danish Crown i mere end 20 år. I 2011 blev han udnævnt som ansvarlig for salgsstrategien med fokus på det kinesiske marked og udviklingen af Danish Crowns forretninger i Kina.

I 2017 stod Søren Tinggaard i spidsen for en samarbejdsaftale mellem Danish Crown og Tmall fra Alibaba koncernen. Hans nuværende fokus er opbygningen af Danish Crowns første produktionsvirksomhed i Kina, som fra 2019 vil forsyne forbrugere i Shanghai området med dansk grisekød af høj kvalitet og fuld fødevaresikkerhed.

Jamie Murray Wells

Senior Industry Head for Retail & Technology

Jamie Murray Wells is Industry Head, Retail, at Google, leading a team that looks at store, web, mobile and marketing experiences of the future across leading British retail and technology businesses. Jamie advises UK retailers and manufacturers on best practice, and close the loop to Google product teams on feedback from the industry. Prior to Google, Jamie founded and lead Glasses Direct for 10 years, during which it became Europe’s largest online glasses retailer. He served as an advisor for 3 years on the Shadow Chancellor's New Enterprise Council from 2007-2010, after which he co-founded entrepreneurship campaigning organisation StartUp Britain at No.10 Downing Street, which was announced in the Chancellor’s 2011 budget speech, launched by the Prime Minister, and is still active today. In 2009 Jamie received the Queen's Award for Enterprise Promotion. He was appointed OBE in the Queen’s Birthday Honours List 2015.

Daniel Käfer

Country Manager

Med en mediestrateg i maven, har Daniel nu på fjerde år været landechef for Facebook i Danmark med fokus på salg og rådgivning om de hele tiden omskiftelige ydelser. Før det, har han i mere end et årti jongleret medieaftaler på plads med spillere som Coca Cola, Colgate og McDonalds i SBS TV i ProsiebenSat1 koncernen med budgetansvar for trecifret million beløb. For slet ikke at nævne forfatter og konsulent også har været en del af Daniels erhvervsmæssige løbebane.

Sérgio Oliveira

Business Developer

Sérgio is a futurist and a Virtual and Augmented Reality expert at Khora, who leverages his knowledge to help companies get ready for the incoming virtual revolution. In his view, the biggest technological trend right now is the merging of the physical world and the digital world, as so, at Khora, he explores the impact and consequences of this merger. 
Khora opened doors in early 2016, being the world's first Virtual Reality shop, in Copenhagen's Meatpacking District, of which Sérgio has been a part of ever since. He also integrates the team of leading VR & AR experts in Denmark, who have worked on solving multiple challenges and hosted over 600 workshops for industries such as: Architecture, Education, Health Care, Art and VCommerce (VR e-commerce).

Lars Hedal

CEO

Lars Hedal er stifter og CEO for et af Danmarks førende e-handelshuse Hesehus A/S, der designer og udvikler strategiske og ambitiøse e-handelsløsninger for bl.a. Matas, BabySam, Wupti Marketplace og Stof & Stil. Lars har mere end 19 års erfaring inden for e-handel og har gennem en ambitiøs strategi og sammen med et stærkt medarbejderteam opbygget en solid og innovativ virksomhed, der i dag tæller imponerende 100 mand. Med Hesehus A/S har Lars opnået 15 topplaceringer til E-handelsprisen, og e-handelshuset er tre gange blevet kåret som de bedste til at skabe resultater for deres kunder.

Jacob Risgaard

Medejer

”Empowering others is cool!” Med sin uudtømmelige energi har Jacob 22 år i e-handel og medejerskab af nu 11 selskaber på samvittigheden. Cool er nøgleordet, og som medstifter af Coolshop har Jacob etableringen af en af Danmarks stærkeste markedspladser på sit CV med base i det nordjyske. Fra online til offline med Kids Coolshop butikkerne over hele landet til logistikløsninger i Coolrunner regi – listen er lang. Jacob har derfor om nogen en holdning til, hvad der sker i dansk e-handel, når Amazon for alvor går ind i Danmark.

Michael Ejby

Group Senior Vice President, Head of eCommerce

"Hvordan vinder man i kapløbet mod de internationale mastodonter som Amazon?”. Det spørgsmål får Michael Ejby ofte – og med god grund. Parallelt med at stå i spidsen for Salling Groups eCommerce center of excellence, der supporterer bl.a. Bilka.dk & føtex.dk, er Michael øverste ansvarlig for Wupti Marketplace. Her har det de seneste par år handlet om at transformere Wupti.com fra at være et site for elektronik og hvidevarer til at være stedet, hvor danskerne kan vælge bredt mellem godt en million varenumre samlet på ét sted. Med mere end 20 års erfaring fra ledende stillinger i Management Consulting og Retail har Michael Ejby fingeren på pulsen, når det kommer til transformation af online detailforretninger i et foranderligt marked, hvor udvalg, fragtløsninger og forventninger til kundeservice konstant er i bevægelse.

Brian Andersen

Ecommerce direktør

Brian Andersen har de sidste 20 år arbejdet med digital transformation med afsæt i ecommerce. Siden januar 2018 har han været direktør for Ecommerce hos Matas, hvor opgaven er at gøre Matas til den ubestridte digitale markedsleder inden for skønhed og helse. 

Bo Tolstrup Christensen

Head of New Ventures

Bo Tolstrup brænder for at finde løsninger, der skaber værdi og forenkler danskernes hverdag. Han har en uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi og innovations-processer og har tidligere arbejdet med bl.a. produkt- og forretningsudvikling i TDC og Danske Bank. Bo har senest været en af de kreative hjerner bag MobilePay; appen som i dag bruges af knap 4 mio. danskere. Han har stærke holdninger til, hvordan konkurrencesituationen og særligt den finansielle sektors approach til Big-tech spillere såsom Amazon kan tegne sig for e-handel i Danmark i årene, der kommer.

Max Riis Christensen

Max har arbejdet med lancering og drift af webshops i Europa siden 2010, hvor han stiftede MakesYouLocal. Blandt danske kunder findes virksomheder som Unisport, Masai Clothing Company og Bodylab, som alle har fået hjælp til lancering og drift, når de har bevæget sig ud i Europa.

Arne B. Andersson

Nordic Ecommerce Advisor

Arne har fulgt udviklingen i e-handel de seneste 20 år og er en flittig og værdsat foredragsholder og rådgiver i strategispørgsmål, som for eksempel kanalstrategier til ledelser og bestyrelser inden for e-commerce og retail.

I Sverige har Arne udviklet et renommé i de senere år som en af de personer i Sverige, der har det mest indgående kendskab til Amazon. Ingen tvivl om, at Arne vil kunne rådgive og udfordre dig i dine overvejelser om Amazon som samarbejdspartner.

 

Butrus Said

Amazon coach

Butrus started his career in e-commerce in 2004 from his shared student flat. He made his first experiences with eBay but then moved on to Amazon engaging as a seller in 2006. 10 years later he is one of the most successful sellers on Amazon.de. Annual sales of 17 mio. Euro gave him a position as Top 10 seller on Amazon in Germany. 

This key knowledge of selling at Amazon.de has brought him to his next step in his career as Amazon Coach for German e-commerce. Today Amazon has a market share of 46% of all e-commerce in Germany, and we have not seen the end of this story yet.

Henriette Høyer

Salgsdirektør

Henriette Høyer har flere års erfaring med e-handel og har stort kendskab til danskernes online forbrug og købspræferencer. Hun har fulgt udviklingen i dansk e-handel tæt og ved, hvad danskerne bruger deres penge på, og hvordan de foretrækker at betale på nettet.

Henriette er en af personerne bag den årlige rapport ’Dansk e-handel’, der giver overblik over e-handlen og dens udvikling i Danmark. Hun har i de sidste 4 år været Salgsdirektør i DIBS og er ekspert i online betalinger og konverteringer i små og store webshops.

Rasmus Lynggaard

Chief eCommerce Architect

Med 18 års digital erfaring fra bureaubranchen og stor ekspertise inden for både .NET-udvikling, digital forretningsudvikling og UX, styrer Rasmus Lynggaard, som teknisk ansvarlig hos No Zebra, store B2B- og B2C-virksomheders digitale projekter og e-handelsløsninger sikkert i mål.

Mads Kibsgaard

Business Development Manager
GS1

Hos standardiserings- og medlemsorganisation GS1 Denmark er Mads ansvarlig for udbredelsen af standarder i den danske tekstil- og modeindustri, samt GS1s indsats på E-Commerce scenen herunder samarbejdet med FDIH. Med en medlemsskare på ca. 10.000 danske medlemmer er udfordringerne mange og varierende, men gennem koblingen af globale standarder, nye teknologier og trends, kan vi alle gå en lys og spændende fremtid i møde.

Jeppe Vestergaard Trier

Head of Operations

Jeppe er ansvarlig for operationen og kunderne i Saxo.com. Det handler om at få bøgerne frem hurtigt og billigt, hvilket ikke altid er nemt, når produktkataloget tæller ca. 14 millioner titler.

Tidligere har Jeppe arbejdet med innovation og forretningsudvikling i PostNord.

Hans-Kristian Bjerregaard

CEO og grundlægger

Som en udvikler med over et årtis erfaring i E-commerce er Hans-Kristian et fyrtårn i viden om online shopping. Han kender markedet, han kender til problemerne, og han har mulighederne for at komme med løsningerne.

Clerk.io udspringer fra Hans-Kristians interesse i at udvikle og forbedre online shopping. At forbedre oplevelsen for kunden og derved give større indtjening til shop-ejeren er missionen.

Det hele startede som den klassiske frustration og begæret for at gøre det bedre. Clerk.io gik fra fritidsinteresse og hobby til et fuldtidseventyr om at tiltrække, konvertere og beholde flere kunder.

 

Søren Brammer Riis

Country Manager

Ansvarlig for APSIS Danmark og med en fortid hos bl.a. eBay, StepStone og flere digitale startups. Elsker at arbejde med digitale brugerrejser.

Sebastian Thostrup

Head of Sales

Ansvarlig for New Sales hos APSIS Danmark med en fortid hos bl.a. IBM og EmailVision. Har stor erfaring med brug af data i digital markedsføring.

Thomas Jensen

Sales Manager Denmark

Thomas Jensen har arbejdet med logistisk, shipping og transport i mere end 20 år, heraf de seneste 9 år hos Bring. Thomas Jensen har stor erfaring med skandinaviske og europæiske kunder og er i dag salgschef for det danske team, som beskæftiger sig med løsninger til det nordiske B2B og B2C marked.

 

Troels Riisbrich Underlien

Partner

Troels Underlien er stiftende partner, forretningsudvikler og løsningsarkitekt hos e-handelshuset Vertica. 

Han arbejder hver dag sammen med ambitiøse virksomheder om at skabe og eksekvere den bedst mulige strategi for digitalisering i netop deres virksomhed med et mål om at være mest muligt for deres kunder, at optimere og digitalisere deres eksterne og interne processer og få det optimale udbytte af data. Alt sammen for at skabe mest muligt forretning. 

Mathilde Mackowski

Co-founder

Mathilde Mackowski var kun 23 år, da hun i 2008 sammen med sin makker Tonny Andersen stiftede Sinful, der i dag er Skandinaviens største erotiske webshop. Sinful har gennem de sidste par år oplevet massiv vækst og er i dag et prisvindende foretagende med over 80 ansatte og eksport til kunder i Skandinavien, Nordeuropa og Kina. Virksomheden har foruden prisen som “Bedste eksport-case” 2018 også modtaget E-handelsprisen “Årets E-ner” i 2017 og tre Gazellepriser i hhv. 2015, 2016 og 2017.

Kasper Holst

CEO

Kasper Holst har været aktiv på den digitale scene siden 1998 og er en af Danmarks tungeste profiler inden for digital commerce, omnichannel og løsning af komplekse, digitale udfordringer. Som stifter og CEO hos IMPACT har han bl.a. hjulpet virksomheder som Imerco, nemlig.com og Bog & idé med at være på digital forkant.

Toke Lund

International Ecommerce direktør

Toke Lund har en Executive MBA fra IMD og solid erfaring med digital transformation i store, danske organisationer. Toke kommer fra ledende, strategiske stillinger hos LEGO og har senest været Head of Digital hos Dansk Supermarked - på tværs af Bilka, Føtex og Netto. Toke sidder nu som International Ecommerce direktør hos Novicell.

Simon Aisen

Partner, Strategisk rådgivning

Med mere end 17 års digital erfaring formår Simon at tage den forretningsstrategiske tilgang og sikre koblingen mellem kundens forretning og den tekniske side af den digitale udvikling. Simon har haft ansvar for produktudvikling og digitaliseringsprojekter for større danske og internationale virksomheder. Siden 2015 har Simon været en del af Partnerkredsen i Immeo.   

Anne Merete Plougmand

Director, Global eBusiness

Anne Merete Plougmand formår at bygge bro mellem IT og forretningen og samtidig have fokus på kundens behov og rejse. Med mere end 15 års digital erfaring i bagagen kender Anne Merete mulighederne og forstår at gøre digital strategi operationel.

Nicolai Winch Kristensen

Senior Sales Engineer

Nicolai er meget passioneret omkring at skabe og levere professionelle digitale løsninger. Han brænder for at levere den bedste kundeoplevelse og følger med på hele rejsen fra levering af strategi til eksekvering på et operationelt plan.

Med mere end 15 års erfaring  i den digitale verden og mere end 10 år med Sitecore platformen har Nicolai hjulpet et hav af kunder til værdifuld succes igennem deres digitale løsninger.

Lotta Söderström

Nordic Marketing Director
UPS

With more than 20 years of experience from Business Development and Marketing in the logistic industry, Lotta Söderström knows most of the pitfalls that faces companies that wish to expand outside of the local market. With her broad knowledge and experience she has guided companies of all sizes when expanding and growing internationally. She is also one of the driving forces behind UPS new transformation strategy working on bottom-up solutions to enhance consumer experience.

Ivan Jæger Christiansen

CEO

I en alder af blot 37 år har Ivan 6 års erfaring som CEO senest knapt to år for bordenden i Proshop. Salg har været det store omdrejningspunkt i hans karriere, og han står nu i spidsen for 140 medarbejdere, der jonglerer 150.000 forskellige varer i en af Danmarks allerførste webshops fra 1996. Ivan har næse for forretning og lavede en imponerende turn around af NN Markedsdata som debuterende CEO blot året efter, han afsluttede sin HD. Samarbejdet med serieiværksætteren Poul Thyregod er fortsat ind i Proshop, hvor ambitionerne for Proshop er store. Hvem ved. Måske de er iblandt de første i Danmark til at indføre kryptovaluta som betalingsmiddel i deres webshop.

Jesper Brandt

Sales Executive

Jesper Brandt har 15 års erfaring med at skabe digital transformation i retail og er i dag ansvarlig for salg af løsninger til retailers i Norden for Salesforce. Han har en fortid hos bl.a. Intel, Microsoft og flere digitale startups.

Rasmus Jacobsen

Solution Engineer

Rasmus Jacobsen brænder for Ecommerce, Retail og ikke mindst AI. Til dagligt rådgiver han nogle af Danmarks førende brands og retailers inden for Ecommerce og Marketing teknologi - altid med en strategisk vinkel og kunden i fokus. En digital og forretningsorienteret profil med erfaring fra virksomheder som BESTSELLER, SAP og senest Salesforce.

Køb billet til årets E-handelskonference nu!
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Niels Preysz
Medlemschef
Micha Hansson
Webmaster & Medlemservice-ansvarlig
Esben Carbac Hansen
Salgsansvarlig
Simon Bjerremann
Analysechef
Anne K. Hansen
Eventchef
Pernille Trieb
Projektleder - er pt. på barsel
Birgitte Warming Juul
Projektleder
Magnus Glenn Hansen
Projektleder
Anna Risbjerg Omann
Studentermedhjælper - medlemsservice
Andrea Skou Pojezny
Studentermedhjælper - event
Frederik Holmershøj
Juridisk studentermedhjælper
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen