E-handelskonference og Messe 2018 - Return of Total Retail
- Tid
- 11. okt 2018 kl. 08.15-18.30
- Sted (Se adresse)
-
Øksnehallen, København V
- Pris
-
2.895,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
4.295,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)
E-handelskonference og Messe - Vil du klare dig i giganternes æra?
Mød ligesindede e-handlere til landets største konference og messe. Menuen på konferencen er stærkt fagligt indhold, netværk og masser af inspiration.
Det er spændende tider at være dansk e-handler i.
Forbrugerne shopper som aldrig før, nye teknologier giver uanede muligheder og Amazon og andre gigantiske platforme presser på for at snuppe en stadig større del af kagen.
På E-handelskonferencen 2018 stillede vi skarpt på, hvordan du kan udnytte teknologien og de internationale platforme, så du kan stå stærkest muligt i den benhårde konkurrence.
En perlerække af knivskarpe digitale købmænd gav os indsigt i, hvilke fordele og faldgruber man kan møde, hvis man sælger via platforme som Amazon, Alibaba, Zalando, Wupti og Coolshop. Vi blev ligeledes klogere på, hvordan EU arbejder med de udfordringer og muligheder, som giganterne giver.
Video: E-handelskonferencen 2018
Vi tog også helikopteren og lod eksperterne skabe overblik over alle de nye teknologier, som man kan bruge til at skabe unikke kundeoplevelser, øge salget og styrke eksporten. Helikopterturen blev kombineret med helt konkrete og praktiske råd, som er nyttige, når man lander hjemme på kontorstolen.
E-handelskonferencen er den største konference for dansk e- og detailhandel og blev for 13. gang afholdt af FDIH. Talerrækken spændte fra internationale eksperter til skarpe digitale købmænd og europæiske lovgivere.
Med omkring 1000 deltagere til denne fantastiske dag i Øksnehallens unikke omgivelser, fik deltagerne rig mulighed for at netværke med branchens skarpeste hoveder og blive fagligt opdateret af vores samarbejdspartnere.
Årets e-handelskonference kunne blandt andet svare dig på:
- Hvad de store platforme betyder for konkurrencen
- Hvad du kan lære af Amazon, Alibaba og de andre store platforme
- Hvordan EU forholder sig til giganternes dominans fra øst og vest
- Hvordan er eksportmulighederne tæt på men også til andre kontinenter
- Hvad fremtidens forbrugere efterspørger
- Hvordan du kommer i gang med AI
- Hvordan AI og AR kan gøre indkøbsoplevelsen personlig
- Hvordan du bruger data til at øge livstidsværdien på kunder
- Hvordan du skaber den uovertrufne digitale indkøbs- og serviceoplevelse
Hvad deltagerne kunne tage med hjem fra konferencen:
- Praktiske værktøjer, løsninger og strategier til at løse e-handelsudfordringer inden for din branche
- Detaljer om og forståelse for virkemidlerne ved de nyeste digitale kanaler
- Viden om regler og lovgivning i Danmark og EU
- Udvidet netværk af kontakter i branchen
- Ledende medarbejdere i e- og detailhandelsvirksomheder
- Ledere og medarbejdere indenfor marketing, kommunikation og salg
- Personer der arbejder med e-handel i virksomheden
- Personer der gerne vil være endnu dygtigere
Talere
Program
Much-lauded and inspiring keynote speaker Wijnand talks about the rise of a platform economy and new technology that makes our new shopping behaviour a reality. Wijnand will answer two of the most frequently asked questions in his keynote: what does the future of shopping look like, on the high street, online, on marketplaces and platforms? And how can high street stores and web-based stores both continue to carve out their own unique identity?
Platform-samarbejde mellem benhårde konkurrenter behøver ikke begrænse sig til betalinger. For at tage kampen op med Big Tech selskaberne skal vi måske tænke flere og andre typer samarbejder ind. Vil nethandelsaktørerne på tilsvarende vis kunne skabe et nordisk Amazon med udspring fra Danmark? De gode erfaringer på etablering af store nordiske samarbejder på betalinger kan vel også tænkes ind i andre brancher i årene, der kommer.
Danmarks berømte og i visse kredse berygtede kommissær sætter blandt andet ord på, hvordan det er at lægge arm med giganter som Amazon, Google og Facebook og gør os klogere på, hvordan EU forsøger at sikre et fair marked, hvor alle bidrager med det, de skal.
Kom og hør, hvordan det er muligt at ramme kinesiske forbrugere med danske produkter, når erhvervsjournalist og Kina-kender Christina Boutrup interviewer Wen Jia på scenen (på engelsk).
Hør, hvordan du lykkes med at maksimere værdien af dine data - uden at binde dig til bestemte teknologier. Med data i centrum vinder du i et marked, hvor reglerne ændrer sig konstant, og hvor de store marketplaces banker på dørene. Toke Lund giver konkrete anbefalinger, der sikrer agilitet og performance - både på kort og langt sigt.
Først skal Google Assistenten bare lige lære det besværlige danske sprog bedre at kende i alle detaljer, og både brugere og virksomheder skal lære helt nye måder at navigere på.
På konferencen deler Brian Andersen ud af sine erfaringer med stemmestyret e-handel og ambitionerne for fremtiden. Han vil blandt andet fortælle om de første skridt, og hvordan Matas og Google bekæmper de børnesygdomme, der kommer, når en lille ny skal lære at tale, samt hvordan voicebaseret interaktioner også stiller store krav til de bagvedliggende teknologier.
Med 1,4 mia. potentielle forbrugere i Kina og med virksomheder, der løbende har solgt til 800 mio. af netop disse forbrugere, virker e-commerce kanalen som en helt oplagt mulighed. Det var derfor en meget spændende mulighed, Danish Crown fik, da Tmall tilbød en kampagne baseret på danske grise tilbage i efteråret 2017, hvor eventyret for alvor begyndte at blive spændende. For en dansk virksomheds forståelse af en aftale kan nemt komme i konflikt med kinesisk mentalitet, så det er et eventyr, der kun lige er begyndt.
Næste kapitel i eventyret handler om en ny fabrik i det østlige Kina, som nu skal løfte denne e-commerce mulighed for Danish Crown til helt nye højder.