Tid
5. dec 2018 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
Juliana Drivhuse, Odense S
Pris
Gratis (Medlemmer)
995,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Tidligere deltagere siger

På B2B Netværksdagen kan du møde medlemmer af FDIH, som har været med til en Netværksdag før.

Nogen af dem fortæller her, hvorfor de vil anbefale andre at deltage:

Rasmus Sundgaard, Atea.dk:

”Du skal deltage på Netværksdagen, fordi du oplever et væld af ligesindede i små og store virksomheder, som skal tackle og udvikle sig i takt med en verden som ændrer sig eksponentielt. Det giver input man kan tage med hjem til sin virksomhed og den virkelighed, du skal forsøge at tackle og udvikle på bedst mulig måde."


Johnny Herjander Lodbjerg, Trustpilot.dk:

"Det, der var fantastisk ved Netværksdagen, var hele formatet, hvor folk bød ind med deres viden. Folk var åbne og imødekommende, og det var en spændende måde at møde andre mennesker på. Alle var positive og fik nye input med hjem". 


André Fleron, Onlineshoppen365.dk:

"Jeg har deltaget i mange forskellige slags netværksmøder og -dage gennem mine erhvervsår, men den som FDIH afholdt sidste år, er nok den mest spændende og mest givtige netværksdag jeg endnu har prøvet. Hele formatet og den positive og sprudlende stemning gør, at jeg selvfølgelig allerede er tilmeldt B2B Netværksdagen hos FDIH til december 2018.


Jess D. Degenkolw,  Aurora Group A/S:

"Aurora Group er nyt medlem hos FDIH. Vi meldte os ind, da vi så en fordel i den vidensdeling, der er hos FDIH.  Jeg har deltaget i Netværksdagen tidligere, hvor jeg fik en masse ny viden, samt gode inputs fra kollegaer i branchen. Jeg vil klart alle anbefale alle virksomheder, som har en interesse i E-commerce og ønsker at få en endnu bedre forståelse af branchen og præmisserne, at deltage på Netværksdagen sammen med FDIH."

Du kan også komme med. Sæt kryds i kalenderen den 5. december og tilmeld dig i dag. 

Tilmeld dig inden
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik