Tid
5. dec 2018 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
Juliana Drivhuse, Odense S
Pris
Gratis (Medlemmer)
995,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Sådan skaber vi en god dag

Vi har samlet 7 gode råd, så vi alle bliver gode medspillere på Netværksdagen. Vi er her for at inspirere hinanden og dele viden, så vi sammen bliver endnu dygtigere B2B e-handlere.

  1. Kom med et åbent sind: Du behøver ikke dele de dybeste forretningshemmeligheder. Men hvis du er åben om dine problemer og udfordringer, får du også den bedst mulige debat og feedback.
  2. Del din viden: Jo mere af din viden og kompetencer du deler, jo mere lærer andre af dig – og så får de også lyst til at dele med dig.
  3. Tal med dem, du ikke kender: Det er altid let at holde sig tæt til dem, man kender i forvejen. På Netværksdagen skal du prøve at tale med så mange som muligt, du ikke kender.
  4. Bidrag med emner til debatten: Har du en interessant B2B-problemstilling eller et relevant emne, så byd endelig ind og vær med til at præge B2B Netværksdagen.
    Læs mere her.  
  5. Vær aktiv på møderne: Når alle deler erfaring og viden, får vi de bedste netværksmøder. Om der er 5 eller 13 deltagere i et møde, så er dit bidrag med til at skabe dynamik og værdi.
  6. Husk visitkortene: Du kommer helt sikkert til at møde spændende mennesker på Netværksdagen. Ha’ visitkortene med, så I holder kontakten fremover.
  7. Ingen salg: Ordrebogen lader vi ligge hjemme – vi er her for at dele viden, erfaringer og inspirere hinanden.

Jo mere du giver, jo mere får vi alle – inklusive dig selv.

Book en af de 50 billetter!
Tilmeld dig i dag og sæt et stort X i kalenderen den 5. december.

Tilmeld dig inden
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik