Tid
5. dec 2018 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
Juliana Drivhuse, Odense S
Pris
Gratis (Medlemmer)
995,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

7 gode grunde: Derfor skal du til Netværksdag

Vi har samlet en god håndfuld argumenter for, hvorfor du skal med på B2B Netværksdagen. Læs med her.

Det får du, hvis du deltager: 

  1. Sparring og input til din strategi og dine udfordringer: Kunne du godt bruge input og sparring på et eller flere større B2B-projekter? På Netværksdagen møder du mange andre dygtige B2B e-handlere, som måske har de input, du mangler.
  2. Få indblik i nye tendenser: B2B e-handlen rykker - men knap så tydeligt som B2C. På B2B Netværksdagen deler du viden med dem, der er med til at skabe de nye tendenser.
  3. Et større netværk: Vil du gerne dele viden med andre, der står med samme udfordringer som dig med B2B-handel? På Netværksdagen får du kontakter med hjem, som du også kan hjælpe og få hjælp af fremover.
  4. Løsninger på konkrete problemer: På Netværksdagen er vi her for at inspirere hinanden og løse hinandens problemer. Tag med og få løsninger og inspiration fra andre.
  5. Øjenåbnere fra store og små: Meningen med Netværksdagen er, at vi mødes på kryds og tværs af brancher og størrelse. Tit kan løsninger fra andre, der ikke ligner dig selv, være det, der hjælper dig videre.
  6. Feedback på idéer: Når forretningen skal udvikles, skal der nye idéer på bordet. Dem kan du få feedback på, når du snakker med andre dygtigere B2B e-handlere.
  7. Skræddersy dit program: På Netværksdagen sammensætter du selv dit program. På den måde kan du kombinere inspiration og problemløsning ved at deltage i andres netværksmøder og facilitere andre møder.

Tilmeld dig i dag og sæt et stort X i kalenderen den 5. december. Deltagelse er GRATIS for FDIH medlemmer. 

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Birgitte Warming Juul på 7225 5618 eller bwj@fdih.dk.

Tilmeld dig inden
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik