Tid
8. nov 2018 kl. 08.30-16.00
Sted (Se adresse)
DAO365, Fredericia
Pris
Gratis (Medlemmer)
600,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Karen-Marie Lillelund

Foredragsholder

Karen-Marie Lillelund er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sin smittende livsglæde og lattermildhed og sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke og smil til sine tilhørere. Hun er desuden forfatter til flere bøger – blandt andet ”Humor i ledelse”. Karen-Marie er tidligere bakkedanserinde, så hun ved, hvordan et publikum skal underholdes. Karen-Marie er inviteret af DAO365 og selv begejstret kunde hos det Vejle-baserede logistikfirma.

Mikkel Hippe Brun

Medstifter, Direktør for Tradeshift China, SVP APAC

Det hele startede i 2005 med tre iværksættere, Christian, Mikkel og Gert, der havde en vision om at forbinde alle virksomheder i verden. Det blev i 2010 startskuddet til Tradeshift. I dag er Tradeshift en global elektronisk samhandelsplatform, hvor virksomheder business-to-business kan foretage indkøb, udveksle kataloger, ordrer, logistikdokumenter og fakturaer med kunder og leverandører over hele verden. Tradeshift har været igennem fem finansieringsrunder og rejst over 2.5 mia. kroner fra investorer, bl.a. fra PayPal, HSBC, Santander, American Express og Goldman Sachs. De har i dag 1.5 mio. virksomheder på platformen og 850 ansatte fordelt på 13 kontorer i USA, Asien og Europa. 

John Romedahl

CEO

John Romedahl kommer med en stærk baggrund indenfor transport og logistik og er i dag CEO for DAO365. John så i glaskuglen, at omdeling af aviser kunne blive DAO365's endeligt. Med fokus på DAO365s mange stærke sider førte han virksomheden igennem en større omstilling til også at omdele pakker for webshops på de elektriske knallerter, der alligevel kørte rundt i villakvarterene om natten. Kundernes brændende ønske om hurtig levering kunne DAO365 efterkomme i samarbejde med et hav af webshops.

DAO365 leverer pakker 365 dage om året helt frem til din hoveddør eller postkasse. DAO365 leverer nu også pakker til 23 europæiske lande.

Per Imer

Per Imer kender om nogen til CoolRunner. Som administrerende direktør og medejer har han fra allerførste dag siddet ved bordenden og aktivt medvirket til, at CoolRunner nu har mere end 200.000 danske kunder. Dertil har Per Imer over 10 års erfaring som direktør og en fortid som konsulent.

CoolRunner allierer sig med den lokale fragthelt både i Danmark og i udlandet. Det giver danske webshops en unik mulighed for at være konkurrencedygtige. Lokalt som uden for landets grænser. CoolRunner lægger vægt på kvalitet, hastighed og flest mulige salgsdage, så den enkelte virksomhed får de bedste muligheder for at få det optimale ud af deres forretning.

Jesper Trude Larsen

CEO og medejer

Jesper åbnede sin første webshop for 13 år siden og har siden været en af hovedkræfterne bag flere webshops, som har solgt alt lige fra musikinstrumenter til elartikler og til hvidevarer. Innovation og købmandskab indenfor e-handel er hans passion, og mottoet er klokkeklart: ”Gør e-handel simpelt”. Særligt for kunderne, så alle uanset alder trygt og roligt kan handle det nødvendige. De3bedste.dk gik live i 2010 og er i dag det multiproduktunivers, som Jesper og hans medstiftere havde i kikkerten. Dette leveret direkte og effektivt til kunderne gennem et stærkt samarbejde med Coolrunner.

Nikolaj Bjørn Eriksen

Managing Director Denmark

Med 15 års brancheerfaring som bl.a. salgschef og administrerende direktør i flere internationale virksomheder kombinerer Nikolaj en dyb forretningsforståelse og viden om e-handel med teknisk indsigt. Nikolaj er administrerende direktør for Element Logic Danmark, der er førende systemintegratorer af lagerrobotløsningen AutoStore.

Ivan Jæger Christiansen

CEO

I en alder af blot 37 år har Ivan 6 års erfaring som CEO senest knapt to år for bordenden i Proshop. Salg har været det store omdrejningspunkt i hans karriere, og han står nu i spidsen for 140 medarbejdere, der jonglerer 150.000 forskellige varer i en af Danmarks allerførste webshops fra 1996. Ivan har næse for forretning og lavede en imponerende turn around af NN Markedsdata som debuterende CEO blot året efter, han afsluttede sin HD. Samarbejdet med serieiværksætteren Poul Thyregod er fortsat ind i Proshop, hvor ambitionerne for Proshop er store. Hvem ved. Måske de er iblandt de første i Danmark til at indføre kryptovaluta som betalingsmiddel i deres webshop.

Morten Hvenegaard

Sales Consultant

Morten Hvenegaard er salgskonsulent hos Kardex Danmark A/S, der er verdens førende leverandør af lagerautomater. Morten har en bred ekspertise med at designe og tilbyde løsninger til virksomheder på tværs af brancher med det formål at reducere lagerpladsen, øge effektiviteten og spare penge på bundlinjen. Han vil fortælle, hvordan semi-automation kan blive en spilskifter for e-handelsvirksomheder.

Jørgen Fischer

eCommerce Advisor

Jørgen har med 20 års erfaring inden for logistiksalg og som tidligere ansvarlig for forandringen af PostNord’s netværk af posthuse i Danmark, opgaven at opbygge en nordisk viden om e-handel sammen med kolleger i Sverige, Norge og Finland. Samtidig trækker han på international viden som næstformand for Retail Forum Group i PostEurop og de knap 50 medlemslande.

Morten Rosengreen

Senior Business Advisor

Morten har i de forgangne 15 år været ansat i PostNord – nu som Senior Business Advisor – og han har det meste af tiden arbejdet med den internationale del af forretningen. Morten har om nogen styr på detaljerne i det FN etablerede Universal Postal Union, da han igennem de seneste 12 år har taget del i arbejdet i netop UPU på vegne af Danmark og PostNord, herunder deltaget i de seneste 4 kongresser. Det er ikke uden grund, at Morten involverer sig i noget så politisk som UPU, da han kommer med en baggrund fra Statskundskab på Aarhus Universitet.

Bo Alexander Barfod

Bo har arbejdet med national og international transport i over 25 år og har samlet en masse erfaringer om logistik og teknologi. I 2017 stillede han sig i spidsen for Dropboy ApS sammen med et stærkt techteam.

Han tror på, at netop Dropboy kan bidrage med en løsning på fremtidens krav til personificeret distribution. Tilbage i januar 2018 lancerede Dropboy en mobilapp, der er henvendt til chauffører og distributører, som kan hjælpe dem med at fordele og planlægge leveringsruter. Det gør det let at etablere sin egen distributionskørsel og kommunikere til modtager om leverancen i realtid.

Brian Andersen

Ecommerce direktør

Brian Andersen har de sidste 20 år arbejdet med digital transformation med afsæt i ecommerce. Siden januar 2018 har han været direktør for Ecommerce hos Matas, hvor opgaven er at gøre Matas til den ubestridte digitale markedsleder inden for skønhed og helse.

Lasse Cederquist

Salg og forretningsudvikling

Lasse Cederquist har siden 80’erne arbejdet med datafangstløsninger nationalt og internationalt. Han har bred erfaring i praktiske løsninger til at optimere logistikkens hastighed og nøjagtighed i et krævende teknologisk kapløb med især udenlandske aktører som udfordring. 2Trace leverer RFID løsninger til Mono- og Multibrand kæder, der sikrer realtids gennemsigtighed og 100% sikre logistik/omnichannel informationer.  

Book din plads på konferencen inden
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik