Tid
7. jun 2018 kl. 10.00-16.00
Sted (Se adresse)
Stibo Systems, Højbjerg
Pris
Gratis (Medlemmer)
995,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

8 gode grunde: Derfor skal du med til Netværksdagen

Er du lidt usikker på konceptet, eller skal du have de sidste argumenter for at investere en arbejdsdag i Netværksdagen? Så læs med her.

Derfor skal du med til Netværksdagen:

  1. Input og sparring på udfordringer og strategi: Har du større projekter i gang, hvor du mangler input og sparring? Så følg godt med på Netværksdagen. Måske har andre e-handlere de input, som du mangler?
  2. Opdatering på de nyeste tendenser: Det kan være en udfordring at følge med, når e-handlen vækster meget. På Netværksdagen møder du mange dygtige e-handlere. Måske de har vigtige input om nye markedstendenser?
  3. Et større netværk: Netværk er guld værd i et marked, der flytter sig hurtigt. Måske møder du nogen på Netværksdagen, som er de rette til at hjælpe dig, næste gang du står med en udfordring?
  4. Løsninger på konkrete problemer: Kæmper du med et problem eller en konkret udfordring? Sæt det på programtavlen og hold et netværksmøde om det. Måske giver det ny viden, der bringer dig videre?
  5. Inspiration fra andre: Gør du altid alting på den bedste måde? På Netværksdagen møder du andre e-handlere og hører om deres løsninger. Måske har de værktøjer og metoder, du kan bruge i din netbutik og skabe en bedre forretning?
  6. Øjenåbnere fra små og store: Hvornår snakkede du sidst med en e-handler, der har en helt anden type netbutik end dig? Måske du får blik for nye perspektiver, der er en øjenåbner for næste vækstmulighed?
  7. Feedback på din idé: Har du fået feedback på dine gode idéer? Måske har de andre deltagere input, som giver dig stor værdi, fordi du kan minimere fejl og få større udbytte af dine idéer?
  8. Skræddersy dit program: Du sammensætter dit program på dagen. Byd ind med dine idéer og udfordringer på et netværksmøde og deltag i andres netværksmøder. Mulighederne er mange.

Sæt et stort kryds i kalenderen 7. juni og tilmeld dig med det samme (FDIH medlemspris er 0 kr.). 

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Netværksansvarlig Anders Tang på 7225 5614 eller att@fdih.dk.

Tilmeld dig inden
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik