Tid
8. mar 2017 kl. 08.30-16.00
Sted (Se adresse)
Centralværkstedet, Århus
Pris
1.295,- kr. ekskl. moms (Medlemmer)
1.895,- kr. ekskl. moms (Ikke-medlemmer)

Om talerne

Jesper Hvejsel

Founder & CEO

Jesper Hvejsel har arbejdet med e-commerce siden 2005, og har siden 2007 været CEO i Firtal Web A/S som er en multibrand retailer som driver blandt andet helsebixen.dk, made4men.dk og incover.dk. Firtal Web beskæftiger i dag over 44 medarbejdere og sender årligt over 200.000 pakker.

Henrik Ernst Hansen

Head of Marketing

Henrik Ernst Hansen har over 10 års solid erfaring med digitale strategier, e-commerce og online marketing, hvor Henrik har hjulpet alt fra markedsledende webshops og stærke brands til detailkæder og start-ups. 

Køb billet

Søren Ejlersen

Medstifter og Næstformand

Søren Ejlersen er uddannet kok og skiftede i 1999 spor, da han sammen med landmanden Thomas Harttung, stiftede Aarstiderne A/S.
Fra en dynamisk verden i restaurantverdenen udviklede Søren sit nye potentiale i Aarstiderne hvor utrolige udfordringer var hverdagskost i de første år.

I dag er Søren stadig med på holdet som en utrættelig iværksætter, der hver dag sætter nye mål med nye ideer, der skal digitaliseres og udvikles.

Køb billet

Vigga Svensson

Adm. Direktør og Medstifter
Vigga Svensson er grundlægger af VIGGA, der er baseret på en forretningsmodel for en cirkulær økonomi i tekstilindustrien.
VIGGATMs produkt-tjeneste-systemet gør det muligt for forældre at lease økologiske børnetøj.
For et månedligt beløb, modtager forældrene tøj og kan returnere til større størrelser, som barnet vokser. VIGGATM tøjet er lavet i så udsøgt kvalitet, at det kan vaskes igen og igen uden at se slidt ud, derfor kan mange børn nyde godt af det. Det gør, at både forældre og miljøet sparer tid, penge og ressourcer.
VIGGA har været på markedet siden januar 2015.

Dennis Drejer

Indehaver

Dennis Drejer har arbejdet med ehandel igennem næsten 10 år. Han har tidligere været IT- og Marketingchef hos Cykelpartner.dk, men valgte at gå selvstændig og stifte Rito.dk, som er Danmarks største webshop med salg af garn til strik og hækling. Rito har en ambition om at være førende i norden indenfor garn og kreative hobbyartikler i løbet af få år.

Brian Andersen

Head of E-commerce

Brian Andersen har arbejdet med e-handel siden 2000 – først hos Bon’A Parte, dernæst FDM travel, Coop.dk og er nu Head of E-commerce hos Masai Clothing Company. Masai startede sin online satsning i 2016 og har store internationale ambitioner.

Tonny Bruun

CEO & Founder

Tonny Bruun har arbejdet med E-handel siden han i 2009 stiftede Nicehair.dk. 

Nicehair beskæftiger i dag 110 ansatte og sendte i 2016 mere end 320.000 pakker og har en ambition om at blive Nordens største inden for beautybranchen. 

Arne Nielsson

Coach og foredragsholder samt direktør i FOQUS Management A/S

Arne Nielsson er ti-dobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning og har siden 1996 arbejdet som professionel coach og foredragsholder for primært erhvervs- og idrætsfolk. Over emnet “Viljen til sejr” har Arne Nielsson i 15 år holdtforedrag for mere end 200.000 mennesker.

Tue Søttrup

VP of product & customer succes

Tue har leveret fantastisk kundeservice i 20 år, senest som ansvarlig for kundeservice hos Saxo. I dag er han produktansvarlig for udvikling af Dixas platform og er med til at sikre kundernes succes.

Mathilde Mackowski

Co-founder

Mathilde er co-founder og talsperson for Sinful, der er Skandinaviens største online shop inden for sexlegetøj. Hun brænder for at fortælle “den gode historie”, og er meget synlig i den danske presse – både inden for iværksætteri, PR og branding, men også inden for emner som sex og samliv.

Sinful, som blev stiftet i 2008 og i dag tæller 50 ansatte, blev bygget på en drøm om at inspirere mennesker til et mere lystfuldt og legende sexliv. Virksomheden har oplevet massiv vækst og modtog Børsens prestigefyldte Gazellepris i både 2015 og 2016.

Lars Hedal

CEO

Lars Hedal er stifter og adm. direktør for et af Danmarks førende e-handelshuse Hesehus A/S, der designer og udvikler strategiske og ambitiøse e-handelsløsninger for bl.a. Matas, Inspiration, Wupti og Fristads Kansas. Lars har mere end 14 års erfaring inden for e-handel og har gennem en ambitiøs strategi og sammen med et stærkt medarbejderteam opbygget en solid og innovativ virksomhed, der i dag tæller imponerende 85 mand. Med Hesehus A/S har Lars opnået topplaceringer til E-handelsprisen de sidste syv år, og tre gange er e-handelshuset blevet kåret som de bedste til at skabe resultater for deres kunder.

Martin C. Hansen

CEO & Medstifter

Martin Hansen har været management konsulent det meste af sin karriere, men stiftede i 2016 den deleøkonomiske transportvirksomhed Mover på grund af flere dårlige oplevelser med de typiske transportselskaber. Virksomheden gik live i maj, og har i dag mere end 2000 tilknyttede chauffører og vognmænd og tusindvis af kunder.

Kenneth Boll

Kenneth Boll er CEO i Raptor Services A/S, som har skabt en markedsledende service indenfor personaliserings- og rekommanderingsværktøjer både onsite, e-mail, search og til retargeting. Raptor har i dag 300+ kunder fordelt på over 45 lande og anbefaler både produkter og indhold på tværs af forskellige industrier. Kenneth Boll har gennem de sidste 15 år iværksat og arbejdet som CEO for flere danske og internationale virksomheder.

Konferencen er slut for denne gang.
0 dage 0 timer 0 min 0 sek
Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik