Briefing

Bliv klogere på den nye persondataforordning, København

Tid
30. okt 2017 kl. 13.00-16.00
Sted (Se adresse)
Børsen , København K
Pris
Gratis Kun for medlemmer

Briefet er udsolgt. Se vores event kalender for alternative datoer. Hvis du gerne vil på venteliste, så kontakt Anne K. Hansen på akh@fdih.dk.

Udsolgt

Bliv klogere på den nye persondataforordning

Der er under et år til, at den nye persondataforordning får virkning. Formålet med dette brief er derfor, at sætte jer ind i de nye regler, og hvad I skal nå, inden reglerne træder i kraft den 25. maj 2018.

Persondata vil få en fremtrædende placering i virksomhederne i fremtiden, for truslen om øget håndhævelse, store bøder og evt. erstatningskrav gør, at virksomheder er nødt til at tage reglerne om behandling af persondata seriøst.

Det er de færreste virksomheder, der lever (fuldstændigt) op til den gældende persondatalov. Derfor er der meget der skal nås, inden forordningen træder i kraft:

I skal have styr på, hvad persondata er, hvilke persondata I behandler, hvor de kommer fra, og om data deles med andre. I skal have jeres databehandleraftaler på plads og en ny persondatapolitik, og I skal have beskrevet jeres interne instrukser for behandling af persondata, procedurer for sletning, sikkerhedsprocedurer, anmeldelse af sikkerhedsbrister osv. I skal også gøre jer klart, hvordan I vil håndtere henvendelser fra de registrerede, hvis de vil have indsigt i deres personoplysninger, have oplysninger slettet, eller have oplysninger overført til andre mm.

Vores jurist, chefkonsulent, Tina Morell, vil på dette brief gennemgå persondataforordningens krav til bl.a. webshops.

 Dette brief afholdes også i Århus d. 1. november 2017

AFBUD
Da briefet er gratis for medlemmer, opkræves et no show gebyr på 300,- på afbud indenfor 3 arbejdsdage før briefet.

Læs mere om vores Handelsbetingelser her

Briefet er udsolgt.
0 dage 0 timer 0 min 0 sek

Priser

FDIH medlemmer

Gratis

Kun for medlemmer

Tilmeldingsfrist 16. oktober 2017 kl. 09.00

Briefet er udsolgt. Se vores event kalender for alternative datoer. Hvis du gerne vil på venteliste, så kontakt Anne K. Hansen på akh@fdih.dk.

Børsen , København K

Slotsholmsgade 1
1217 København K
Danmark

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Medlemschef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder
Pernille Trieb
Projektleder
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef