Bliv event sponsor/samarbejdspartner

Vil jeres virksomhed være med til at præge den fremtidige e-handel i Danmark? Ønsker jeres virksomhed at blive eksponeret for over 900 medlemsvirksomheder, der repræsenterer en bred skare af danske e-handlere?

FDIH afholder en række større og mindre arrangementer året rundt. Som samarbejdspartner vil din virksomhed blive eksponeret overfor deltagerne, og I har dermed rig mulighed for at møde jeres kommende kunder.

Become a sponsor and partner at FDIH's many events. Click here for the English version

Seminarer og workshops

FDIH afholder ca. 20 seminarer/workshops årligt om aktuelle emner indenfor e-handel: strategi, business cases, organisation, varer, priser og services, lager og logistik, kundeservice, webshop, markedsføring og analyse.

Et seminar/workshop varer typisk 3 timer. Deltagelse i seminarerne er gratis for alle FDIHs medlemmer og adgang for andre til en fastsat lav pris. Det samme seminar afholdes både i København og i Jylland, hvor deltagerantallet typisk er på ca. 50 personer i Jylland og ca. 70 personer i København.

FDIH udvælger årets emner for seminarer, men vi hører også gerne fra dig, hvis du har en god idé, et aktuelt emne og nogle interessante cases til et seminar.

Bliv samarbejdspartner til et FDIH seminar, og vær med til at skræddersy et spændende seminar i samarbejde med os. De to dage koster i alt 40.000 kr. ekskl. moms, hvor FDIH står for al markedsføring, afholdelse, lokaler og forplejning.

(For ikke FDIH-medlemmer tillægges 25 % af ovenstående pris)

Webinarer

FDIH afholder en håndfuld webinarer om året. Webinaret varer 1 time, og er en nem og tidsbegrænset måde at give deltagerne hands-on viden inden for diverser emner om e-handel. Som sponsor vil du være med til at sætte programmet og tale på webinaret. Den tekniske afvikling står FDIH for.

Prisen for et webinar er 8.000 kr. ekskl. moms.

Konferencer

FDIH afholder 4-5 årlige konferencer, herunder livsstilskonference, logistikkonference og E-handelskonference & Messe.

Medlemmer af FDIH deltager i vores konferencer til en favorabel pris. Der deltager typisk 200-1000 deltagere til vores konferencer, hvor E-handelskonference & Messe er den største med 950 deltagere ved sidste konference.

Her er der mulighed for flere forskellige typer sponsorater. Priserne ligger mellem 15.000 og 150.000 kr. ekskl. moms.

(For ikke FDIH-medlemmer tillægges 25 % af prisen)

E-handelsprisen

E-handelsprisen er en festlig årlig begivenhed, hvor de bedste virksomheder indenfor e-handel præmieres. Både medlemmer som ikke-medlemmer deltager i konkurrencen, og arrangementet har stor mediebevågenhed.

Som samarbejdspartner på dette event, eksponeres din virksomhed i en længere periode på 5 måneder overfor e-handelsbranchen i Danmark. Her er der mulighed for 4 forskellige sponsorattyper.

Flere detaljer om samarbejdsmulighederne?

Vi tilbyder vores sponsorer en bred palette af serviceydelser, der sikrer at I bliver korrekt eksponeret både inden, under og efter vores arrangementer. Kontakt os for flere detaljer om samarbejdsmuligheder

Kontaktpersoner hos FDIH

  • Kim Bruno-Lindby, Eventchef: kbl@fdih.dk / 7225 5602
  • Charlotte Ahm, Projektleder: cca@fdih.dk/ 7225 5603

Har du et spørgsmål?

Niels Ralund
Adm. Direktør
Tina Morell Nielsen
Jurist & Chefkonsulent
Henrik Theil
Kommunikationschef
Søren Willemoes
Kommunikationsmedarb.
Micha Hansson
Medlemsservice- og webmanager
Simon Bjerremann
Analysechef
Niels Preysz
Projektchef
Kim Bruno-Lindby
Event & Marketingchef
Anders Thesbjerg Tang
Netværksansvarlig
Charlotte Ahm
Projektleder