Trends og tendenser i dansk e-handel
Digital Handel E-handelsanalyser

Digital Handel E-handelsanalyse

Digital Handel E-handelsanalyse er Danmarks største og ældste analyse om danskernes adfærd på nettet. Analysen er uvildig med formål at følge udviklingen i dansk e-handel ved at belyse danskernes digitale købsadfærd.

Få konkret viden om danskernes online adfærd 

Hver måned samler vi data fra 1.200 respondenter og runder således 14.000 respondenter hvert år. Den solide mængde data er grundlaget for, at du som medlem får adgang til mere end 15 årlige analyser.

E-handelsanalyserne giver dig en unik, aktuel og detaljeret gennemgang af danskernes adfærd på nettet. Rapporterne gør dig klogere på alt fra omfanget af e-handlen til hvilke varer kunderne foretrækker, og hvordan de foretager deres købsbeslutninger. Du får også viden om, hvad forbrugerne køber med mobiltelefoner, hvordan de betaler, hvorfor de forlader kurven og meget, meget mere. Metoden vi benytter ifm. udgivelsen af e-handelsanalyserne, kan du læse mere om her: Metode ifm. Dansk Erhverv - Digital Handel e-handelsanalyse

Dansk Erhverv - Digital Handel udgiver fire rapporttyper:

1. Månedlige analyser 

2. Års- og halvårsrapporter - klik her

3. Tema rapporter - klik her

4. Branche rapporter - klik her

Analysens metode:

Til denne analyse anvendes et spørgeskema med ca. 30 spørgsmål. Data er indsamlet online gennem Wilkes onlinepanel, WilkeWisdom.

Der er gennemføres cirka 1.200 interviews (respondenter) pr. måned, som resulterer i 14.400 interviews pr. år. Disse interviews skaber et særdeles robust statistisk grundlag for undersøgelsens resultater. Den maksimale statistiske usikkerhed er således på +/- 0,8 procentpoint på totaler.

Den samlede indsamlingsperiode har været underopdelt op i 12 indsamlingsperioder, én pr måned. Dette er gjort for at tage højde for eventuelle sæsonafvigelser ikke ville påvirke data, og det er dermed muligt at kigge på hele perioden som helhed, ligesom der er mulighed for at opdele undersøgelsen på enkelte måneder.

Den store mængde interviews betyder også, at det er muligt at dykke dybere ned i de enkelte segmenters besvarelser og udviklingen i de 5 prædefinerede segmenter.

  • De unge (18-25 år)
  • Børnefamilier (voksne med hjemmeboende børn - 26 -50 år)
  • Singler og par (voksne uden hjemmeboende børn - 26-50 år)
  • De midaldrende (51 - 64 år)
  • Pensionister (65+)

Data er vejet, så dette er repræsentativt for Danmarks befolkning på køn, alder (6 aldersgrupper – 18-29 år, 30-39 år, 40-49 år, 50-59 år, 60-69 år og 70+ år) og 5 regioner.

Datasættet bliver endvidere vægtet på baggrund 1.000 telefoniske interviews, der typisk bliver gennemført i januar og maj i det indeværende år.

Træf de rigtige beslutninger

Sidder du og mangler tal til din ledelse, bestyrelse eller strategi, der beskriver det danske e-handelsmarked? Med solide datagrundlag fra Digital Handel e-handelsanalyse vil vi kunne hjælpe dig.

Med svar fra 14.400 forbrugere om deres adfærd på nettet og deres køb af varer og services fordelt på 13 varekategorier og 84 varegrupper, giver Digital Handel e-handelsanalyse valide data til at træffe de rigtige beslutninger.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med at sætte tal på, hvor mange penge forbrugere køber for, hvilken webshop de købte hos og hvorfor. Vi kan endda levere data fordelt efter de mest gængse demografiske variabler. Alt sammen for at sikre, at I træffer de rigtige beslutninger

Pris er selvfølgelig afhængig af, hvor komplicerede data I ønsker.

Få et uforpligtende tilbud:

Ønsker du en snak om tal og data eller vil du blot have et uforpligtende tilbud på valide forbrugerdata?

Simon Bjerremann, Analysechef

E: sib@danskerhverv.dk

T: 7225 5611

M: 2588 4411

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik