Eksterne analyser

Indenfor e-handel bliver der udarbejdet mange og ofte gode analyser. Når FDIH får kendskab til relevante og brugbare analyser, der kan være til gavn for e-handlere, vil vi give dem videre til vores medlemmer.

Der udgives en række meget spændende analyser om e-handel og digital udvikling både nationalt og internationalt. Vi forsøger at samle de analyser, som vi mener har vores medlemmers interesse.

Har du kendskab til analyser, som kunne være interessante for andre at læse, må du meget gerne kontakte os på kontakt@fdih.dk eller ringe til os på 7225 5601.

European E-commerce Reports

E-commerce Europe udgiver årligt en fælles europæisk e-handelsrapport og en regional e-handelsrapporte for nord Europa. Rapporterne sætter fokus på fakta, tal, tendenser og prognoser for e-handel i Europa. Da FDIH er medlem E-commerce Europe, kan vi derfor tilbyde dig rapporterne uden beregning. Klik på nedenstående link og udfyld de nødvendige data for at få rapporterne tilsendt. 

European B2C E-commerce FULL Report 2017 

Er du medlem? Log ind og få en særlig kode, så du kan downloade ovennævnte rapport gratis.

Northern Europe B2C E-commerce FULL Report 2015 (værdi € 790)

EU Consumer Scoreboard

EU gennemfører hvert år en undersøgelse af forbrugernes viden og tilfredshed om bl.a. e-handel. Der er også et afsnit om, hvordan butikkerne oplever regler, sikkerhed mm. Se alle EUs forbrugerundersøgelser

Svensk Digital Handel

Vores svenske søsterorganisation, Svensk Digital Handel, udgiver hvert år analyser om svensk e-handel: 

Download e-barometer analyser 

Download analyser om digital mathandel 

Deloitte Technology Predictions

Ingen anden industri ændrer sig konstant og så hurtigt som teknologi, medier og telekommunikation. Alle virksomheder står over for store udfordringer i forhold til forbrugernes adfærdsændringer, når nye teknologier etableres på markedet. 

Hvad er den største ændring inden for teknologi, medier og telekommunikation? 3D-print - hvor revolutionerende er det? Er de trykte mediers tid forbi? Internet of things - hvor stort er det egentlig? I TMT Predictions kan du læse mere om netop disse emner. 

PostNord

PostNord udgiver analyser om e-handel i Norden og Europa. Læs dem og bliv klogere på, hvordan danskere, svenskere, nordmæn, finner og europæere e-handler.  

E-handel i Norden

E-handel i Europa

Danmarks Statistik

Download analysen IT anvendelse i virksomheder 2016

 

 

 

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik