Digital Handels store udvalg af analyser

Digital Handel tilbyder en lang række analyser til vores medlemmer uden beregning.
Analyserne kan danne baggrund for nye initiativer, du kan tage i din virksomhed eller som inspiration til videre udvikling af nye tilbud til kunderne mv.

Digital Handel e-handelsanalyse:

Digital Handels e-handelsanalyse har været udgivet siden 2014.

Hvert år udgiver vi 12 x månedsanalyser samt en halv- og en årsanalyse. Analyserne udgives i en fuld version, som vi kalder PREMIUM, som kun kan downloades af medlemmer af Digital Handel.

Analyserne kommer også i en LIGHT-version, hvor en del af indholdet ikke er tilgængeligt. Disse analyser kan downloades af alle, der ikke er medlemmer af Dansk Erhverv.

Digital Handel e-handelsanalyse udarbejdes af Wilke markedsanalyse for Dansk Erhverv Digital Handel, der står bag analysen i samarbejde med Bambora og DAO365. 

Til denne analyse har der været anvendt et spørgeskema med ca. 40 spørgsmål. Data er indsamlet online gennem Wilkes onlinepanel, Wilke Wisdom. Der gennemføres ca. 1.200 interviews af danske forbrugere pr. måned fordelt jævnt ud på ugerne. Dette bliver til ca. 14.400 interviews på et år.  

Medlemsanalyser:

I modsætning til e-handelsanalyserne, hvor det er forbrugernes stemme, der danne baggrund for analyse-resultaterne, spørger vi i Medlemsanalyserne medlemmer af Dansk Erhverv og det tidligere FDIH. Her spørger vi om forskellige interesse-områder, som samlet gør alle klogere på e-handelsbranchen set fra e-handlerens synspunkt.

Andre analyser:

Under overskriften "Andre analyser" finder du bl.a. Eksterne analyser, som bl.a. omfatter European E-commerce Reports, rapporter fra Svensk Digital handel samt branche-analyser om Dagligvarekøb online, Tøj, sko & smykker mv.

 

Har du brug for hjælp?
?
Send os et spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, så efterlad os en besked og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

Tak for din besked! Der skete en fejl, prøv igen
Vores persondatapolitik